Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii la Pantelimon Fotbaliştii de la Ulmetum vor avea un stadion demn de invidia adversarilor

ro

13 Nov, 2014 00:00 2348 Marime text
Rezultatele satisfăcătoare obţinute de fotbaliştii de la echipa de fotbal Ulmetum din comuna Pantelimon se vor îmbunătăţi considerabil. Cel puţin aceasta este părerea aleşilor locali, care se pregătesc pentru demararea unui proiect remarcabil în acest sens.

De la anul, fotbaliştii vor începe să desfăşoare antrenamentele şi partidele de fotbal pe un teren ultramodern, care va face o competiţie serioasă celor din zonele urbane. Potrivit primarului comunei, Vasile Neicu, în scurt timp va fi demarată procedura achiziţiei publice pentru lucrările de amenajare a noului teren de fotbal. „Să sperăm că nu vor exista contestaţii din partea competitorilor, astfel încât, dacă şi vremea va ţine cu noi, iar iarna va fi una mai călduroasă, poate vom începe lucrările de luna viitoare“, a declarat primarul comunei Pantelimon. „Este necesară această investiţie, pentru că actualul teren de fotbal de care dispune localitatea prezintă denivelări, gazonul nu este uniform, porţile au început să ruginească, şi toate aceste lucruri le creează dificultăţi sportivilor, ceea ce duce la un randament scăzut în jocul de pe teren. De aceea trebuie să îi ajutăm şi pe ei să îşi îmbunătăţească performanţa”, a explicat primarul Vasile Neicu.

„Întregul proiect se ridică la aproximativ 200.000 de euro, bani pe care am reuşit să îi obţinem, printr-un proiect de la Uniunea Europeană, prin Grupul de Acțiune Locală Dobrogea Nord“, a adăugat gospodarul-şef al localităţii. Conform primarului, terenul trebuie nivelat, trebuie pus gazon, gardurile trebuie schimbate, capacitatea de locuri din tribune trebuie mărită. Nu în ultimul rând, se impune amenajarea unor vestiare cu duşuri şi grupuri sanitare şi trebuie montat chiar şi un sistem de nocturnă. „Pentru că sportivii nu îşi permit să piardă timpul fără a se antrena atâta timp cât se efectuează lucrările de modernizare, în toată această perioadă echipa de fotbal Ulmetum se va antrena pe terenul comunei învecinate, Târgușor. Aşa am convenit cu cei de acolo şi ne permit să ne desfăşurăm antrenamentele şi meciurile“, a adăugat primarul Vasile Neicu.

În altă ordine de idei, şeful autorităţii locale de la Pantelimon a declarat că un alt proiect de suflet al aleşilor locali este în plină desfăşurare. „Se lucrează deja la parc, un proiect pentru care am muncit foarte mult. Vrem să le facem această bucurie localnicilor“, a spus gospodarul-şef al comunei, Vasile Neicu. Zona reabilitată promite să aducă un suflu nou localităţii după finalizarea lucrărilor, căci şi Căminul Cultural, care va fi înconjurat de o frumoasă grădină publică, a fost reabilitat în urmă cu trei ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii