Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe proiectarea cartierului de locuinţe din zona Sere Cernavodă (document)

ro

28 May, 2015 00:00 2211 Marime text


Primăria Cernavodă a atribuit, la 25 mai, contractul de servicii de proiectare în fază PT+CS+DDE pentru cartierul de locuinţe din zona Sere. Valoarea contractului este de 34.199 de lei, cu TVA inclus, şi a fost acordat societăţii Sirius Proiectare Studii SRL Bucureşti, conform licitatiapublica.ro. Anunţul de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Prin HCL 35/2010, a fost aprobat Programul de coordonare a modalităţii de construire de locuinţe în zona Sere. Conform proiectului, administraţia locală Cernavodă va finanţa şi executa lucrările de infrastructură (canalizare menajeră, canalizare pluvială, alimentari cu apă, reţele de termoficare, alimentări cu energie electrică, iluminat public, ziduri de sprijin, trame stradale, parcări).
 
Proiectul iniţial prevedea că ansamblul de locuinţe se va construi în zona de nord a oraşului, pe o suprafaţă de şapte hectare, la ieşirea spre localitatea Seimeni. Cartierul de locuinţe va fi alcătuit din 21 de blocuri, cu regim de înălţime parter şi etaj, având fiecare 10 - 12 apartamente. Se preconizează obţinerea a maximum 252 de unităţi locative, respectiv garsoniere, apartamente cu două şi trei camere, spuneau, edilii, în anul 2010.
 
Sirius Proiectare Studii SRL are un capital social de 100.000 de lei şi, conform Registrului Comerţului, prestează activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Asociaţi sunt familia Mucica, Lya Doina, Lucia Irina şi Nicolae Ştefan. La finalul anului trecut, societatea a raportat o cifră de afaceri de peste 1,3 milioane de lei şi un profit net de aproape 39.000 de lei, cu 11 salariaţi.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii