Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Frigioi - „Pot să mă declar mulţumit de ritmul lucrărilor“ Sediul Primăriei Crucea şi cel al grădiniţei, reabilitate la foc automat

ro

26 Mar, 2015 00:00 1801 Marime text
Primarul Gheorghe Frigioi, precum şi restul angajaţilor comunei Crucea s-au reîntors la şcoală. Oricât le-ar fi plăcut elevilor, şeful autorităţii publice locale nu s-a reîntors la catedră - prima sa meserie, pe care a practicat-o cu drag.

Toată echipa Primăriei a fost mutată, provizoriu, până când sediul instituţiei va fi complet reabilitat, extins şi modernizat. „Se lucrează într-un ritm alert la reabilitarea sediului Primăriei. Chiar pot să mă declar mulţumit de ritmul lucrărilor. Sediul va fi ulterior izolat termic, se va realiza şi o anvelopare a acoperişului. De asemenea, anumite birouri vor fi recompartimentate, iar cabinetul primarului va fi extins.

Mai mult decât atât, pentru ca angajaţii din Primărie să vină în sprijinul cetăţenilor, vor fi organizate mai multe birouri funcţionale. Pentru că problemele lor sunt de fapt miza muncii din Primărie“, a adăugat gospodarul-şef Gheorghe Frigioi. „Mai mult, pentru că ne-a fost acceptat acest proiect, cu forţe proprii, prin finanţare de la bugetul local, am decis să extindem sediul Primăriei prin construirea unei noi săli de şedinţe“, a mai spus primarul comunei Crucea. „Într-un ritm la fel de alert se lucrează şi la grădiniţă. Un proiect foarte necesar, pentru care ne-am zbătut mult. Sperăm că lucrările vor fi finalizate în timp util pentru ca elevii din localitate să înceapă anul şcolar 2015 - 2016 în construcţia nouă“, a precizat gospodarul-şef Gheorghe Frigioi.

Veştile bune vin şi de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, unde primarul a depus un proiect care presupune alimentarea cu apă potabilă a satelor Crişan şi Şiriu. „Vorbim despre o porţiune de 15 kilometri pe care se va face aducţiunea conductelor. Încă mai avem de elaborat studiul de fezabilitate. Totodată, mai avem şi proiectul privind finalizarea asfaltării în satele Stupina şi Gălbiori. Aici, aproximativ 50% din lucrare a fost deja executată pe Măsura 322. Nu în ultimul rând, cea mai arzătoare dorinţă este să fie finalizate lucrările la Drumul European 60, pentru a putea reabilita trotuarele, degradate în ultimii ani, şi în legătură cu care primim mereu acelaşi răspuns: «Nu avem bani decât pentru conservare»“, a adăugat primarul Gheorghe Frigioi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii