Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După reabilitare, canalul colector a schimbat complet faţa comunei Daruri de sărbători la Nicolae Bălcescu

ro

27 Nov, 2014 00:00 2306 Marime text
Se apropie luna cadourilor, iar administraţia publică locală, în frunte cu primarul Viorel Bălan, se implică şi de această dată astfel încât atât copiii, cât şi familiile nevoiaşe să se poată bucura de această perioadă frumoasă din an. Potrivit gospodarului-şef Viorel Bălan, „elevii vor primi cadouri de moş Nicolae, iar în următoarele zile, până la Crăciun, vom distribui daruri şi pensionarilor, dar şi celorlalte familii nevoiaşe din localitate“, a afirmat primarul Viorel Bălan.

Şeful autorităţii locale a declarat că peste 800 de copii vor primi cadouri de la Moş Nicolae şi aproximativ 1.500 de familii nevoiaşe vor primi câte un pachet de sărbători.
„Am alocat pentru acest lucru aproximativ 50.000 de lei. E un lucru firesc, omenesc, pe care trebuie să îl facem, oamenii trebuie să ştie că suntem alături de ei, ca de fiecare dată, şi la bine, şi la rău“, a adăugat primarul.
 
Un alt proiect important pe ordinea de zi a investiţiilor din comună este şi cel al asfaltărilor. „Cât încă ţine vremea cu noi, ne străduim să terminăm de asfaltat strada Mihai Eminescu, ce face accesul către grădiniţă, pe lângă Primărie. Momentan, ne-am oprit cu lucrările la biserică şi la centrul social, dar le vom relua în câteva săptămâni, dacă vremea ne permite şi mai ales dacă vom avea bani suficienţi“, a completat primarul Viorel Bălan. În altă ordine de idei, gospodarul-şef a adăugat că este mândru de reabilitarea canalului de decolmatare, proiect finalizat cu succes. „Pot să spun că arată mai bine decât mi-am imaginat. Canalul arată foarte bine, iar priveliştea este completată de felinarele care se aprind noapte. Fără să exagerez, cred că atunci când va începe să ningă va deveni ca un colţ dintr-o poveste. Canalul porneşte din faţa sediului Primăriei, ajungând până dincolo de construcţia Căminului Cultural, făcând parte din parcul central al localităţii“, a explicat primarul comunei Nicolae Bălcescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii