Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu fonduri de la MDRAPFE În cinci sate ale comunei Pantelimon se lucrează la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare

ro

27 Jul, 2017 00:00 2253 Marime text
Speranţa autorităţii locale a comunei Pantelimon rămâne puternică. Aceasta aşteaptă bani şi avizele necesare pentru câteva proiecte depuse de ceva vreme.
 
Gheorghe Martinescu, viceprimarul comunei Pantelimon, continuă să spere că, odată şi-odată, va fi alocată finanţarea proiectului pentru extinderea unităţilor de învăţământ prin construirea grupurilor sanitare şi, în paralel, vor fi avizate alte două proiecte: unul are ca obiectiv reabilitarea drumurilor, iar celălalt vizează înfiinţarea unor racorduri de canalizare - pentru care aşteaptă un răspuns încă din luna iunie. Cum veştile întârzie să apară, acesta încearcă să se ocupe de alte lucrări care se desfăşoară, în această perioadă, în diverse localităţi arondate Primăriei Pantelimon, satele Pantelimonu de Sus, Runcu, Pantelimonu de Jos, Nistoreşti şi Călugăreni.
 
„Acum nu putem decât să continuăm o parte dintre investiţiile deja demarate. Lucrăm la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare în toate satele, mai puţin în Pantelimonu de Sus. Proiectul a început din anul 2015 şi este finanţat cu fonduri pe care le alocă Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În ritmul actual, şi conform graficului, proiectul acesta ar urma să fie terminat în luna noiembrie a acestui an. Odată cu definitivarea acestuia, putem spune că problema alimentării cu apă şi a canalizării va fi soluţionată în totalitate“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Pantelimon, Gheorghe Martinescu. 

Asfaltări cu bani de la minister

De asemenea, la capitolul asfaltări, lucrările sunt în toi. „Continuăm asfaltările în satul Pantelimonu de Sus şi tot acum se intervine pentru pregătirea terenului în vederea asfaltării arterelor din localităţile Pantelimonu de Jos şi Runcu“, a menţionat viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Pantelimon. Gheorghe Martinescu a ţinut să sublinieze faptul că inclusiv aceste lucrări se pot face doar ca urmare a susţinerii financiare venite de la Bucureşti, din partea MDRAPFE.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii