Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Pantelimon îşi reactualizează Planul Urbanistic General

ro

29 Oct, 2015 00:00 4132 Marime text
 

Primăria comunei Pantelimon intenţionează să îşi reactualizeze Planul Urbanistic General (PUG). În urmă cu doar câteva zile, autoritatea publică locală a încheiat un contract cu firma Aliana-Team Consulting SRL pentru astfel de servicii de urbanism. După ce prima încercare de achiziţie a fost anulată de SEAP, acum contractul a fost adjudecat de firma din Galaţi. Procedura de achiziţie a fost cea prin cumpărare directă, doar această firmă depunând o ofertă.
 
Societatea care şi-a adjudecat contractul cu Primăria Pantelimon a fost înfiinţată în 2010 şi îi are ca asociaţi pe Gabriel Săracu (50%) şi Fănel Marian Bonciu (50%), ambii fiind şi administratori. Firma are ca obiect de activitate „activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă“. Aceeaşi societate se ocupă şi de actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Fântânele.


 
În altă ordine de idei, primarul localităţii, Vasile Neicu, a declarat că noul cămin cultural de la Runcu este un important proiect aflat în demarare. „Am semnat contractul, în câteva zile va începe construcţia efectivă. Pentru că vremea deja începe să nu mai ţină cu noi, anul acesta, sperăm să putem turna măcar temelia, urmând ca restul lucrărilor să le reluăm din primăvară“, a explicat primarul Vasile Neicu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii