Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
06:27 21 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Comuna Pantelimon îşi reactualizează Planul Urbanistic General

ro

29 Oct, 2015 00:00 1538 Marime text
 

Primăria comunei Pantelimon intenţionează să îşi reactualizeze Planul Urbanistic General (PUG). În urmă cu doar câteva zile, autoritatea publică locală a încheiat un contract cu firma Aliana-Team Consulting SRL pentru astfel de servicii de urbanism. După ce prima încercare de achiziţie a fost anulată de SEAP, acum contractul a fost adjudecat de firma din Galaţi. Procedura de achiziţie a fost cea prin cumpărare directă, doar această firmă depunând o ofertă.
 
Societatea care şi-a adjudecat contractul cu Primăria Pantelimon a fost înfiinţată în 2010 şi îi are ca asociaţi pe Gabriel Săracu (50%) şi Fănel Marian Bonciu (50%), ambii fiind şi administratori. Firma are ca obiect de activitate „activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă“. Aceeaşi societate se ocupă şi de actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Fântânele.


 
În altă ordine de idei, primarul localităţii, Vasile Neicu, a declarat că noul cămin cultural de la Runcu este un important proiect aflat în demarare. „Am semnat contractul, în câteva zile va începe construcţia efectivă. Pentru că vremea deja începe să nu mai ţină cu noi, anul acesta, sperăm să putem turna măcar temelia, urmând ca restul lucrărilor să le reluăm din primăvară“, a explicat primarul Vasile Neicu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii