Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de peste 600.000 de lei Centru modern de informare şi promovare turistică, în Eforie Nord

ro

26 Mar, 2015 00:00 2285 Marime text
Primăria oraşului Eforie a demarat implementarea proiectului european „Crearea şi dotarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Eforie Nord“, în valoare de 621.313,16 lei. Perioada de implementare a proiectului este de zece luni.
 

În acest sens, Autoritatea Publică Locală din Eforie, în calitate de beneficiar, a încheiat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, în calitate de autoritate de management pentru Programul Operațional Regional 2007 - 2013, prin Autoritatea Națională pentru Turism, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2007 - 2013. Proiectul se va desfăşura în cadrul Programului Operațional Regional 2007 -2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.3 - „Promovarea potențialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivității României ca destinație turistică“, Operațiunea Crearea Centrelor Naționale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) şi dotarea acestora.

Valoarea totală a proiectului este de 621.313,16 lei, iar valoarea totală eligibilă este de 579.238,56 de lei. Valoarea neeligibilă estimativă, inclusiv TVA, este de 42.076,60 de lei. Finanțarea nerambursabilă acoperă 98% din valoarea totală eligibilă a proiectului, în timp ce contribuția Primăriei Eforie este de 2% din valoarea eligibilă a proiectului. Astfel, stațiunea Eforie Nord va beneficia de un centru modern de informare şi promovare turistică, centru care, totodată, va fi responsabil de implementarea unui plan de marketing pentru stațiunea Eforie Nord. În acest sens, va beneficia de o bază de date complexă, prin intermediul căreia vor fi actualizate informațiile cu privire la stațiune. Obiectivul general al proiectului este „dezvoltarea durabilă a turismului din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est prin crearea şi dotarea Centrelor Naționale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT)“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii