Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alin are nevoie de ajutorul nostru!

ro

10 Dec, 2012 22:29 5055 Marime text

In pragul Sarbatorilor cand cu totii speram sa fim alaturi de toti cei dragi, acasa, departe de griji, probleme, e important sa ne intoarcem privirea, sufletul si gandul mai ales catre cei care au mare nevoie ca flacara sperantei sa arda mai puternic ca niciodata!

Colegul nostru Alin Lupu, un tanar de 24 de ani din Rm. Valcea, fost presedinte OCSE - organizatie membra ANOSR, trece printr-o grea incercare: a fost diagnosticat cu o forma de tumora extrem de agresiva si nociva si are urgent nevoie de o interventie chirugicala! Din pacate operatia care este programata a doua zi de Craciun nu se poate face in Romania!

In urma mai multor investigatii pe data de 27 Septembrie 2012, medicii l-au diagnosticat cu o forma tumorala abia pronuntabila: formatiune tumorala osteolitica, articulatie sacroiliaca stanga- tumora cu celule gigant. Formatiunea tumorala creste foarte rapid iar riscul imediat la care se expune este obturatia nervului sciatic stang si a vaselor de sange ceea ce duce la paralizia muschilor pe care ii inerveaza sau la alte complicatii grave.

Din pacate spitalele din Romania nu dispun de aparatura necesara acestei interventii intrucat pentru indepartarea tumorii este necesara extirparea unei parti din bazin si reconstructia acestuia, lucru care poate fi posibil la Viena.

A doua zi de Craciun, Alin este programat la clinica Wiener Privatklinik din Viena pentru operatie, insa suma necesara interventiei este de 41.000 de Euro, bani pe care parintii nu ii pot obtine nici prin vanzarea apartamentului in care locuiesc si nici in urma solicitarii unui credit bancar datorita veniturilor foarte mici ale familiei.

Atunci cand bucuria cadourilor primite inca e proaspata si aduce zambete si caldura in suflet, ne dorim ca Alin sa isi recapete sanatatea!

Alin are nevoie de ajutorul nostru! Are nevoie sa stie ca ii vom fi mereu alaturi!
De aceea am pornit o campanie prin care suntem increzatori ca vom strange suma necesara operatiei colegului nostru!

Impreuna suntem mai puternici! Impreuna facem diferenta!

Va adresam calda rugaminte sa va alaturati si dumneavoastra campaniei noastre pentru a-i readuce colegului nostru speranta!

Daca v-am atras atentia si considerati ca ne puteti ajuta cu orice, va rugam sa ne contactati:

Ilie Elena (familie)

e-mail: Georgyana862003@yahoo.com,

telefon:0767491441

Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie:

Mihai DRAGOS - Presedinte ANOSR Brindusa LUNGU- Vicepresedinte PR ANOSR

Tel: +40746 259 430 Tel: +40751 422 171

E-mail: mihai@anosr.ro E-mail: brindusa@anosr.ro

Va multumim!

RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei

RO17BRDE410SV77991314100 pentru Euro

Titular cont: Lupu Constantin Alin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii