Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro SURSE - O ședință neplăcută pentru Vasile Blaga, în vechiul PDL

ro

15 Mar, 2015 08:53 2010 Marime text
Liderii vechiului PDL se vor reuni în ședința Colegiului Director, înainte de a merge în fața Biroului Permanent Național al marelui PNL. În plin scandal de corupție, liderii PDL trebuie să ia o serie de decizii importante, tocmai în ceea ce privește corupții din partid sau viitorii clienți ai DNA, informează www.stiripesurse.ro.

Pe ordinea de zi informală a ședinței PDL se va regăsi un punct extrem de sensibil: modificarea statutului, pentru a-i arde pe corupții aflați în diferite faze ale urmăririi penale. Aici, cei de la PDL au o problemă mare cât casa, având în vedere că vântul dinspre DNA bate tocmai spre foștii oameni ai lui Traian Băsescu.

Deși nu s-a început urmărirea penală pe numele lui Vasile Blaga, la DNA au fost depuse cel puțin 3 denunțuri, iar procurorii îl pot chema oricând pentru lămuriri sau chiar mai mult. Și din acest motiv, cei din vechiul PDL încearcă umble cu grijă la viitoarele prevederi statutare, pentru că Vasile Blaga este doar vârful de lance, în situația sa fiind mai mulți grei ai PDL.
 
Integral pe www.stiripesurse.ro
 
Sursa text: www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii