Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripsurse.ro Cântăreţ celebru, verificat de ANAF (surse)

ro

27 Sep, 2015 15:51 1766 Marime text
 
Unul dintre artiştii celebri ai României a intrat în lotul de 300 de români cu averi suspecte verificaţi cu prioritate de ANAF. Potrivit unor surse citate de Antena 3, averea cântăreţului Marcel Pavel este verificat de inspectorii ANAF. Articolul afirmă că nu a fost înştiinţat despre aceste verificări, potrivit știripesurse.ro.
 
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat în august verificarea persoanelor fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal, respectiv a celor care au o avere ce nu poate fi justificată de veniturile declarate. Potrivit ANAF, un număr de 5.399 de contribuabili sunt vizați pentru prima serie de verificări fiind înființate 8 servicii distincte de verificări fiscale dedicate acestui program pentru care au fost alocate 100 de posturi. Aceste servicii sunt în Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Galați, Ploiești, Craiova și București. De asemenea, au fost selectați primii 60 de inspectori care se ocupă exclusiv de acest program și cărora le-a fost alocat un număr de 313 cazuri.
 
Alte vedete despre care s-a spus că ar fi verificate sunt Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior. Marcel Pavel a fost protagonistul unui incident inedit în 2011. La un meci al echipei naţionale de fotbal, artistul a interpretat imnul naţional eliminând numele „Traian” din versurile imnului. Marcel Pavel şi FRF au fost amendaţi cu câte 5000 de lei.




Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii