Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Traian Băsescu a găsit vinovații pentru condamnarea fratelui

ro

08 Jan, 2016 19:42 2119 Marime text
 
Traian Băsescu spune că fratele său, Mircea Băsescu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare din cauza judecătorilor care nu ar fi fost corecți și din cauza presiunii Antena 3, informează stiripesurse.ro.

Fostul președinte spune că judecătorii care l-au găsit vinovat pe fratele său nu ar analizat și interpretat corect probele de la dosar. În plus, el crede că alți judecători, cei de la Curtea de Apel, nu vor mai crede „înscenarea” Antena 3, mai notează stiripesurse.ro.

„Fratele meu, Mircea Băsescu, a primit în primă instanţă o pedeapsă grea, la 4 ani de închisoare cu executare.

Cu siguranţă, nu voi comenta decizia instanţei.

Sunt însă convins că, la Curtea de Apel, într-un complet de doi judecători, probele aflate la dosar vor putea fi analizate şi interpretate corect, dîndu-se şansa unei decizii în deplină concordanţă cu adevărul. 

PS - Sunt convins că ÎNSCENAREA lansată public de Antena 3 nu va rezista şi la Curtea de Apel. În filmuleţ, fratele meu vorbea despre banii care AU AJUNS la el spre a fi daţi păgubiţilor din parte celui care i-a luat de la păgubiţi şi nu despre banii pe care I-A PRIMIT el pentru a face un presupus trafic de influenţă.”, e mesajul lui Băsescu.


Integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii