Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Mădălin Voicu-„Este inuman. Aaa, am deranjat?”

ro

17 Feb, 2016 13:04 4006 Marime text
 
 
Deputatul Mădălin Voicu şi-a susţinut nevinovăţia în plenul Camerei Deputaţilor, în cadrul dezbaterilor privind cererea de reţinere şi arestare a să. La finalul discursului a fost aplaudat de colegi, notează stiripesurse.ro.
 
Mădălin Voicu a demontat fiecare acuzaţie pe care i-au adus-o procurorii:
 
 
]Trafic de influenţă - dragi colegi nu cred că cineva din dumneavoastră mă poate bănui pe mine de trafic de influenţă, cred că nici Nicolae Păun nu şi-ar fi permis să mă atragă în aşa ceva ştiind cum sunt eu construit. I-am dat un telefon să îl primească fără discut despre motiv, despre cauza, fără să fi avut vreo intenţie de a promova vreun proiect. N-am absolut nicio legătură cu acest proiect.
 
Am văzut o minciună abominabilă - că eu aş fi deturnat fonduri destinate comunităţii romilor. Nu cred că aş fi putut face aşa ceva. N-am făcut în viaţă mea nicio fraudă, n-am interese, n-am firme, nu am carnet de şofer, n-am internet.
 
Dacă am fost la preşedintele Ion Iliescu la Cotroceni cu o delegaţie de romi, e trafic de influenţă? Dacă l-am invitat pe Emil Constantinescu la un eveniment al comunităţii rome, e trafic de influenţă?
 
Este aproape tragic.
 
La punctul spălare bani - dacă n-ai bani ce să speli? N-am avut niciun fel de venit decât cele oficiale.
 
Sunt vinovat că fiind guraliv am făcut aprecieri la oameni din justiţie. Acum îmi recunosc vină, ar fi trebuit să fiu mai diplomat. Promit să nu mai discut despre justiţie în spaţiul public, să nu mai existe cauze să fiu incriminat.
 
Nu am fost implicat şi nu ştiu nimic despre bani care nu au fost fiscalizaţi. Am un slaariu la Partida Romilor de drepturi de autor, eu scriu, eu compun, eu am făcut spectacole. Nu am afacere, nu am firma.
 
Fals în declaraţii - toate declaraţiile mele de când sunt demnitar se referă la salarii de la Camera, de la Partida Romilor şi de la colaborări artistice. Împlinesc anul asta 50 de ani de activitate artistică. Cine poate să demonstreze că am falsificat? Dacă mă da soţia afară din casă îmi pun un cort la Palatul Parlamentului pentru că nu am proprietăţi.
 
Refuz să cred că cineva mă poate consideră vinovat. Refuz să cred că e o amprenta rasială.
 
Este inuman. Aaa, am deranjat? ... E cea mai mare umilinţă la care am fost supus”, a spus Mădălin Voicu.


Mai multe pe: Stiripesurse.ro
Sursa text şi foto: Stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii