Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Dragnea - „Vreau să mă auto-denunț! Am fost amenințat!” Ponta - „Nu ne certăm, ne denunțăm”

ro

07 Mar, 2015 13:50 1583 Marime text
DNA-ul le dă fiori politicienilor, indiferent de culoarea lor politică. Liderii partidelor au ajuns să facă haz de necaz pe tema procurorilor. Așa s-a întâmplat la evenimentul „Primăvara Social-Democrată”, pus la cale de Organizația de Femei a PSD, informează stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea a glumit pe seama DNA și a spus că se auto-denunță și că a fost amenințat să vorbească înaintea lui Victor Ponta. Pe același ton a continuat și premierul Victor Ponta, relatează stiripesurse.ro.

„Vreau să mă autodenunț. Rovana m-a amenințat că dacă nu vorbesc, nu mai rămân nici eu în funcție. De fapt, știu de ce trebuia să vorbesc. Pentru ca să nu vorbească Victor Ponta imediat după Amadeus (n.r. formație muzicală feminină). Așa, după un moment frumos, o să urmeze un moment și mai frumos, când o să vorbească Victor Ponta”, a spus Liviu Dragnea.

Ponta le-a vorbit și el femeilor și a spus că România încă așteaptă primăvara după 10 ani de iarnă.

„Aș fi preferat să vin după fetele de la Amadeus, Liviu, dar ai fost mai rapid decât mine. După 10 ani de iarnă e nevoie de un pic de timp ca să vină cu adevărat primăvara. E o perioadă în care nu ne mai certăm, ne denunțăm. Poate e un progres”, a declarat Victor Ponta.


Sursa: stiripesurse.ro
S
ursa foto: cuvantul-ortodox.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii