Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Băsescu, pe cai mari. Tur de forță în Spania

ro

20 Oct, 2015 07:36 1928 Marime text
Fostul președinte pare că revine în mare formă în peisajul politic românesc, potrivit stiripesurse.ro. Unii spun chiar că Traian Băsescu nu a plecat nici o secundă din politică iar acum doar revine spre forma care l-a consacrat cu sprijinul consistent al Antenei 3 și al Parchetului General (unii îl ca subiect de dimineața până seara, în timp ce alții scormonesc după dosare și le repun în fața judecătorilor care le cam resping cum le primesc).

S-a înscris de curând în Mișcarea Populară și speră să îl facă partid parlamentar cu efective consistente... și asta va veni în curând. Acum că Legea votului prin corespondență a trecut de Senat și foarte repede va fi și promulgată de președintele Klaus Iohannis, Traian Băsescu ia drumul străinității în mijlocul comunităților de români de unde a primit de fiecare dată sprijin consistent. Prilejul îl constituie acum Congresul PPE de la Madrid unde va participa ca invitat. Cum a prins  prilejul acesta nu va rata o intâlnire cu importanta comunitate românească din Madrid pe care a vizitat-o în dese rânduri ca președinte al României:


INVITATIE
Romanii care vor sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu sunt invitati sa vina miercuri, la ora 19.30, in fata Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Intre orele 20.00-22.00, presedintele va dialoga si va raspunde intrebarilor celor prezenti.
Presedintele Traian Basescu va participa in calitate de invitat special la lucrarile Congresului Partidului Popular European, care vor avea loc la Madrid, joi 22 oct.

Congresul va desemna şi noua conducere a formaţiunii, iar Anca Boagiu din partea PNL, actual vicepreședinte al PPE, speră să obţină un nou mandat de vicepreşedinte. Alături de ea mai participă din partea PNL și senatorul Teodor Atanasiu.
Popularii europeni se vor reuni pentru a-şi alege o nouă conducere, dar şi pentru a discuta despre provocările cu care se confruntă Europa, de la securitate la redresarea economică.
Vor fi prezenţi 2.000 de participanţi din peste 40 de ţări.
România va participa cu delegaţi din partidele membre PPE, şi anume: PNL, UDMR, PMP şi PNŢCD.
Toţi europarlamentarii români sunt invitaţi de drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii