Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Premierul Greciei, declaraţii războinice la ieşirea de la urne

ro

05 Jul, 2015 11:34 1591 Marime text
Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminică, după ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internaţionali ai Greciei, că "nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-şi lua destinul în propriile mâini", transmit EFE, AFP şi DPA, informează ştiripesurse.ro.

"Voinţa guvernului poate fi ignorată de mulţi. Dar voinţa poporului nu poate fi ignorată de nimeni", a spus Tsipras, potrivit EFE, după ce a votat în circumscripţia sa electorală din cartierul Kipseli, din nordul Atenei.
Guvernul său a făcut campanie pentru un "nu" la referendumul al cărui rezultat va fi crucial pentru viitorul primului guvern al stângii radicale din Uniunea Europeană, dar şi pentru rolul Greciei în Europa, comentează AFP. 

Tsipras s-a declarat optimist în legătură cu rezultatul votului. "Astăzi este o zi de sărbătoare pentru că democraţia este o sărbătoare. Sunt încrezător că mâine vom deschide o cale către toate popoarele Europei", a spus Tsipras, citat de DPA, potrivit Agerpres.
Materialul integral pe ştiripesurse.ro.
Sursa foto: ştiripesurse.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii