Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Ponta, despre bacșiș - Merge prost, fac un pas înapoi

ro

16 May, 2015 17:57 1939 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că este dispus ca Guvernul să facă un pas înapoi în ceea ce priveşte ordonanţa privind impozitarea bacşişului, precizând că îl aşteaptă pe ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, să vină cu o propunere concretă în acest sens în cursul săptămânii viitoare, notează ştiripesurse.ro.

'A avut ieri (vineri - n.r.) domnul Teodorovici o întâlnire cu tot mediul de afaceri, în special din industria serviciilor. Ei erau cei care ne-au propus să impozităm bacşişul, acum după prima lună s-au răzgândit şi ei, s-a răzgândit şi domnul Teodorovici, îl aştept miercuri cu o propunere concretă. Din 100 de măsuri pe care le luăm, nu cred că sunt bune toate, poate sunt 90. Dacă 10 sunt proaste nu perseverăm în ele, aşa că nu am nimic în ideea de a face un pas înapoi într-o chestiune dacă merge prost. N-am nicio problemă să facem un pas înapoi sau să găsim o soluţie mai deşteaptă şi îl aştept pe domnul Teodorovici miercuri la şedinţa de Guvern cu o propunere mai eficace decât cele de până acum', a afirmat Victor Ponta.

În context, prim-ministrul a precizat că, în urma acţiunilor de combatere a evaziunii fiscale, în primul trimestru al anului au fost înregistrate încasări la buget de un miliard şi jumătate de euro.

'La ce nu fac un pas înapoi este faptul că efortul de combatere a evaziunii fiscale la nivel naţional este un lucru esenţial pentru România şi dacă am obţinut un miliard şi jumătate de euro în plus încasări la buget în primele luni, nici nu vreau să mă gândesc câtă evaziune fiscală este dacă cu un pic de sperietură am scos un miliard şi jumătate de euro în primul trimestru', a conchis Victor Ponta.
Integral pe ştiripesurse.ro
Sursa: ştiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii