Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro O decizie crucială la PNL

ro

23 Apr, 2015 08:29 2075 Marime text
Liberalii încep să se gândească la anul electoral 2016 și pentru că acum sunt pe val în sondaje, deciziile pe care le vor lua acum sunt cruciale pentru modul în care vor aborda primul test electoral, alegerile locale, informează pe www.stiripesurse.ro.

Surse din PNL ne-au explicat că în cadrul Consiliului Național de la începutul lunii mai se va stabili procedura prin care vor fi desemnați candidații partidului la alegerile locale.

Imediat după Consiliul Național, doritorii din fiecare localitate își vor anunța intenția în fața partidului. Este de așteptat ca în fiecare localitate să vină un om din vechiul PNL și un om din vechiul PDL.

Până în luna septembrie fiecare candidat, care a fost acceptat de structurile de conducere din plan local, are posibilitatea de a organiza acțiuni de promovare în plan local.

În luna septembrie se vor organiza sondaje locale în urma cărora vor fi desemnați candidații. O mențiune importantă: primarii în funcție au întâietate, dar și aceștia vor intra în sondajele partidului pentru a se vedea dacă mai sunt doriți de comunitatea din care fac parte.

Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursa text: www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii