Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Noi dezvăluiri din celula lui Vanghelie, după aşa-zisa bătaie pe mâncare cu Radu Mazăre

ro

01 May, 2015 09:57 1839 Marime text
Marian Vanghelie se află în Arestul Poliţiei Capitale, într-o celulă cu alţi primari, printre care Radu Mazăre (Constanţa), Tudor Pendiuc (Piteşti) şi Florin Frăţică. O publicaţie din Argeş a publicat o ştire conform căreia în celulă ar fi avut loc un conflict pornit de la faptul că Vanghelie a atentat la mâncarea colegilor. Informaţia ar fi provenit de la Florin Frăţică, primarul PMP din comuna Bradu, judeţul Argeş, informează stiripesurse.ro.

Marian Vanghelie a dezminţit informaţia, vineri, printr-o declaraţie transmisă redacţiei stiripesurse.ro prin intermediul iubitei sale, Oana Mizil. Ulterior, chiar aşa-zisa sursă a informaţiei, primarul Florin Frăţică, a transmis un mesaj prin intermediul soţiei sale, Alina Frăţică.

„În urma discuției purtată cu el la telefon din Arestul Central, vreau să dezmint ştirea cum că Florin, domnul Vanghelie şi domnul Mazăre s-ar fi certat pe mâncare. Totul este fals, ei nu se ceartă, se înțeleg foarte bine, sunt oameni maturi şi nu le stă capul la astfel de mizerii. Au luat-o toți ca pe o glumă reușită şi chiar s-au amuzat copios pe acestă temă", a transmis Alina Frăţică, pentru stiripesurse.ro.

Citeşte şi Surse. Marian Vanghelie "fură" din mâncarea lui Radu Mazăre, în celulă


Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii