Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro NEBUNIE Lecții de fraudat alegerile predate de un lider PSD. Care e METODA imbatabilă

ro

12 Sep, 2015 16:52 1706 Marime text
 
Toată lumea vorbește că la alegeri se fură. Câteodată mai cu perdea... altă dată direct cu mâna în urnă. Numai că puțini au fost prinși și dovediți după 1989 și și mai puțini condamnați pentru fraude electorale, scrie știripesurse.ro. Chiar și în marele dosar Referendumul, în care e implicat președintele interimar al PSD, nu s-a întâmplat mare lucru până acum.
 
Când însă un lider important al celui mai mare partid din România, fost ofițer de contrainformații îți povestește cum se face... atunci îți dai seama că nu e chiar poveste.
 
Spusele senatorului PSD Daniel Savu sunt de la Conferința de alegeri a PSD Ploiești când a vorbit despre momentul alegerilor din 2008, când crede că el și Emil Calotă și-au furat-o: „Ne-am furat-o amândoi – nici eu nu am ieșit primar, nici el deputat", relatează actualitateaprahoveana.ro
 
„M-am băgat în 2008, nu puteam să nu mă bat. Eram sub zero plecat, Grațiela Gavrilescu candida, Radu Socoleanu, altă mare somitate candida, ăsta (n.r. – Andrei Volosevici), că am zis că îi zic ăsta, candida. Partidul nu avea bani, nu ne-a dat nimeni nici un ban. Zice, ce dreacu candidăm, de unde ne apucăm. M-a luat Eparu de mână, m-a dus pe la fotbaliști, m-am dus cu Eparu prin cartierele alea cu o coloratură, așa. Toți veneam la Eparu mâncați-aș, ce ne dai. Am vorbit în țigănește (...).
 
În primul tur am câștigat mult, era unul Alin Teodorescu, specialist mare, de nu-i ajungeai, zicea gata, ai câștigat în turul doi, că vii prin spte. Ăștia ziceau că bate, că facem pe dreacu. Eu le-am zis – bă, nu știți ce nesimțiți sunt ăștia de la PDL, ce vor face, stați mai ușor, așa. seara alegerilor – am pierdut. Vreo cincizeci și ceva la patruzeci și ceva. Cum dreacu am pierdut, că sunt și ofticos. M-am certat în seara aia și cu Emil, ne-am cerut scuze unul la altul.
 
După câteva zile mă uit cu Eparu pe listele alea... toate secțiile pe care le-am câștigat în primul tur le-am pierdut în turul doi, bă cum dreacu! Le-am pierdut pe alea de la mine de acasă – cum dreacu le-am pierdut. Eu și nițel fost ofițer de contraspionaj zic bă cum dreacu le-am pierdut – ăia nu sunt sănătoși, au venit extratereștrii să voteze în locul lor și am început să o iau cu metode specifice, luând om cu om la cafea, folosind starea de empatie, adică transpunerea în starea lui de spirit, am găsit vreo doi care mi-au explicat ce s-a întâmplat. S-a conturat ideea sută la sută.
 
Cum să pierzi alegerile când sunt doi candidați? Cumperi un om din fiecare secție de vot. Dacă ieșea Savu 240 e voturi, ălălaltul 105, le punea invers pe procesul verbal, 240 la ăla, 105 la mine, cheia rămânea la fel, omul meu semna procesul verbal, pentru niște sume... a luat și el 100 de euro, și au trecut invers.
 
Din momentul acela nici un judecător nu mai dă redeschiderea, urnele s-au sigilat, la revedere! Câte urne mi-au întors din cartierul meu de suflet, reieșea că am câștigat. Asta a fost în 2008", a declarat Daniel Savu în fața delegaților prezenți la conferință.




Integral pe stiripesurse.ro
Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii