Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Momente comice în Parlament. Dragnea, Tăriceanu și Ponta - protagoniștii

ro

16 Sep, 2015 12:37 1508 Marime text
 
După discursul președintelui Klaus Iohannis din Parlament, ședința plenului reunit a scăpat puțin de sub control. Pentru a detensiona atmosfera președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a venit la microfon să detensioneze situatia, potrivit știripesurse.ro.
 
„Pentru că am văzut că e agitație în sala, am venit să îi urez la mulți ani doamnei Alina Gorghiu”, a spus Liviu Dragnea.
 
Urarea sa a stârnit aplauze dar și râsetele auditoriului. Dragnea s-a dus la co-președintele PNL Alina Gorghiu și a pupat-o.
 
De la prezidiu, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu întreabă: „Partidele înțeleg că au felicitat-o pe doamana Gorghiu, din partea Guvernului nu se oferă nimeni?”
 
Întrebarea sa stârnește din nou râsete. Cel mai amuzat este însă premierul Victor Ponta care comentează ceva, râde cu poftă și batând cu palma în pupitrul din fața sa.
 
De la Guvern nu vine nimeni la microfon să îi facă urări Alinei Gorghiu. Doar președintele Camerei Deputaților vine să își reia locul la prezidiu după o scurtă absență:
 
„Domnul Zgonea când a auzit că e fază de felicitări vine cu mine”, a comentat Tariceanu.



Integral pe stiripesurse.ro
Sursa: stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii