Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Fratele șefului ANI rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa lui Horia Georgescu

ro

16 Mar, 2015 23:37 2799 Marime text

Fratele sefului ANI Horia Georgescu, Sorin Georgescu a declarat luni la Antena 3 ca fratele sau a avut o copilarie zbuciumata, marcata de consum de alcool si droguri. El sustine ca fratele sau nu a avut o pregatire scolara extraordinara si nici nu isi aminteste sa fi facut Facultatea de Drept. Tocmai de aceea este convins ca a dat mita pentru a se angaja in 2004 / 2005 la PNA (n.r. actualul DNA) si s-a folosit de informatiile sensibile cunoscute de tatal sau, informează www.stiripesurse.ro.

"Singura satisfactie pe care o am azi  este ca adevarul iese la iveala. (...)

Horia Georgescu a avut o tinerete zbuciumata. Nu are o pregatire scolara extraordinera, dar in CV atinge perfectiunea. Nu poate face fata incercarilor la care este supus fata in fata de institutiile statului. Abuza de alcool. El a folosit droguri, mai mult sau mai putin. Mai departe ambitia sa si a mamei sale l-au impins pe Horia sa avanseze in sistem.

Georgescu Marian, tatal nostru, dorea sa isi lase un inlocuitor in sistem. A fost seful penitenciarului Codlea.A avut functii in Ministerul de Interne. A avut acces la informatii care l-au ajutat pe el si ulterior pe Horia.

Eram in masina cu Horia cand el avansa suma de 17.000 de euro pentru a fi angajat specialist la PNA, actualul DNA. Da! el a dat banii astia pentru a fi angajat pentru ca nu avea niciun fel de pregatire si el era constient de faptul acesta.

Nu stiu sa fi facut facultatea de Drept. Presupun ca si-a cumparat diploma", a declarat Sorin Georgescu la Antena 3 despre fratele sau.

Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursa text: www.stiripesurse.ro
Sursa foto:mondonews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii