Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Dragnea se face mic - Am fost dictator cu un milion de butoane?

ro

16 May, 2015 17:06 1721 Marime text
 
Liviu Dragnea spune ca politicienii au nevoie de curaj dupa condamnarea sa in dosarul Referendumul pentru ca altfel "o sa fim un popor de mormoloci", notează ştiripesurse.ro.

'Demisia mea este un gest de demnitate, în continuare îmi susţin cu tărie nevinovăţia, consider această sentinţă profund nedreaptă pentru mine, dar e o decizie a instanţei pe care o respect, am spus-o mereu şi o spun şi acum, s-a creat un precedent periculos pentru oricine vrea să facă în România campanie electorală care înseamnă de fapt printre altele să îndemne oamenii să vină la vot. (...) Eu nu ştiu ce a făcut un cetăţean în Gorj sau în Suraia, dar ce legătură aveau cu mine? Eu, în acea zi, dar exact în acea zi, toate instituţiile au fost la dispoziţia mea şi eu am fost un dictator cu un milion de butoane? Despre asta e discuţia despre şi faptul că prezenţa la vot poate fi considerată un folos necuvenit, nepatrimonial, asta a dat de gândit tuturor oamenilor politici din România, dacă se mai poate face politică şi campanie', a spus Liviu Dragnea, sambata, la Targu Jiu.

El a precizat că este necesară o modificare a actualei legislaţii privind desfăşurarea campaniilor electorale, având în vedere că deja se discută în România despre strategia politică care poate fi considerată infracţiune.

Integral pe ştiripesurse.ro
Sursa foto: ştiripesurse.ro
'Nu ştiu ce au făcut ceilalţi inculpaţi din dosar, dar sunt oameni care au spus timp de doi ani, mii de martori, care au spus că nu au avut nicio legătură cu mine. Deja se discută în România despre strategia politică care poate fi considerată infracţiune. Subiectul este dacă se mai poate face campanie electorală în România vreodată cu actuala legislaţie? Asta e de discutat, cu curaj, fiindcă dacă nu mai ai nici curaj, până la urmă o să fim un popor de mormoloci', a mai spus ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii