Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Criminalii de la Charile Hebdo, legături periculoase în România

ro

06 Apr, 2015 21:39 1940 Marime text
Criminalii de la Charile Hebdo ar fi avut legături periculoase directe cu România! Şase dintre cei şapte străini expulzați din ţara noastră din cauza legăturilor cu grupări teroriste, despre care SRI a vorbit la sfârşitul săptămânii trecute, sunt cetăteni francezi. Ei au afaceri cu carne la Satu Mare şi o activitate religioasă radicalizată, potrivit agenţilor secreţi. Unul dintre ei, un bărbat, locuieşte lângă Paris, la Soissons, oraş cu o comunitate de peste 3.000 de musulmani, informează www.stiripesurse.ro.

Omul de afaceri are 36 de ani, este cetăţean francez şi săptămâna trecută a fost declarat indezirabil de statul român. Asta înseamnă că se află în dizgraţia autorităţilor din România şi este considerat primejdios.

El a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Cluj şi, din 2013, conduce o afacere în Satu Mare. Săptămâna trecută, Curtea de Apel Bucureşti a decis să îi interzică să intre sau să stea în România timp de șapte ani. Bărbatul plecase, însă, din ţară, cu o lună înainte de decizia instanţei.

Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursă text.www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii