Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Conflict între Rareș Bogdan și Traian Băsescu. Răspuns exploziv al jurnalistului

ro

18 Mar, 2015 08:56 2366 Marime text
Fostul președinte, Traian Băsescu, a început războiul cu jurnaliștii, iar unul dintre „preferații” săi este Rareș Bogdan de la Realitatea TV. Invitat pentru a participa la o emisiune la Realitatea TV, Băsescu a refuzat, iar Rareș Bogdan i-a promis că va face emisiune din față de la DNA, în ziua în care Băsescu va fi săltat de procurori, potrivit stiripesurse.ro.

„Am un mesaj către tovarășul Băsescu! Tovarășul Băsescu, ca să înțelegeți, dumneavoastră ați afirmat că nu veniți la Realitatea TV pentru că eu aș avea nu știu ce funcție de conducere. Să vă liniștiți, nu am nicio funcție de conducere. Sunt realizator cu contract de censiune, drepturi de autor, la emisiunea mea și la măsuța mea de la Jocuri de Putere. Deci Jocuri de Putere, 21-24. Deci dvs. puteți veni la Realitatea. Dvs. ați zis că nu veniți că are ăla prea mare putere la Realitatea, Rareș Bogdan și nu-l suport. Nici eu nu vă suport pe dvs, recunosc. Ar trebui să fiți în pușcărie și dvs și dl. Ponta și toți cei care ați furat România.

Eu sunt realizator la Realitatea. Că am înțeles că de-aia ați refuzat-o pe colega mea, că aveți o problemă cu mine și ați trimis un mail. Colega mea, în seara asta, v-a trimis un mail în care spune că Rareș Bogdan nu reprezintă decât realizator Jocuri de Putere, contract de cesiune. Deci vă rog frumos să veniți. Dacă vreți să veniți la 21, la 22, eu nu am nicio problemă. Voi lăsa pe un alt coleg, Emma Zeicescu, Eli Roman, Eduard Pastia, pe Lavinia Șandru sau pe cine vreți dvs. să facă emisiune. Pentru că nu-mi doresc să fac emisiune cu dvs. decât în momentul în care veți fi arestat! Recunosc asta! Dar voi face din față de la DNA când veți fi chemat și dvs. să răspundeți cum v-ați bătut joc de România și cum ați patronat această clică penală în perioada în care ne spuneați că întăriți statul de drept. La revedere, domnule Băsescu!”, a spus Rareș Bogdan, în emisiunea „Jocuri de Putere”, notează stiripesurse.ro.


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pavel 18 Mar, 2015 13:25 BRAVO, RARES! Basescu nu vine in emisiune la tine pentru ca ii este frica de ce l-ai putea intreba, ii este frica ca ai putea sa il bagi la colt cu niste intrebari delicate pentru el! Si ma bucur nespus ca a luat atitudinea astea fata de tine, pentru ca dovedeste ca esti un jurnalist foarte bun! Bravo!!!