Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Coldea, contactat în răfuiala din PSD. Scrisoare către Dragnea

ro

01 Aug, 2015 23:05 1894 Marime text
 
Numărul doi din SRI, Florian Coldea, a fost contactat personal în cadrul unui scandal intern exploziv din PSD, susţine un senator social-democrat, citat de stiripesurse.ro.
Senatorul PSD Daniel Savu, fost ofiţer SRI, spune într-o scrisoare trimisă lui Liviu Dragnea că a cerut personal protecţie de la Florian Coldea pentru doi parlamentari după ce fiul baronului Mircea Cosma a creat 'o stare de teamă', totul petrecându-se în contextul alegerilor pentru şefia PSD Prahova în care Daniel Savu se află 'într-o competiţie electorală internă cu familia Cosma'.
"Este evident că la Prahova mă aflu într-o competiţie electorală internă cu familia Cosma (…) Vlad Cosma întreţine o stare de ameninţare şi şantaj la adresa principalilor mei colaboratori din organizaţia judeţeană (secretarul general Rareş Enescu, deputatul Ion Eparu, senatorul Augustin Mitu). Cel puţin pentru aceste persoane, a trebuit să cer oficial protecţia SRI, personal generalului Florian Coldea, întrucât prin relaţiile de notorietate pe care le are cu lumea interlopă, Vlad Cosma le-a creat o stare de teamă, ajungându-se şi la agresiuni fizice", spune senatorul PSD Daniel Savu.


Integral pe ştiripesurse.ro

Sursa: ştiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii