Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șova „Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul PSD“

ro

25 Mar, 2015 17:23 995 Marime text
Senatorul Dan Șova a anunțat astăzi că a luat decizia de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat, informează Agerpres.

„Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat. În urma evenimentelor din ultimele zile, am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat. După cum am afirmat și astăzi în plenul Senatului României, îmi susțin pe deplin nevinovăția și consider că decizia de astăzi, a colegilor senatori, îmi va permite să mă apăr în fața judecătorilor, așa cum se cuvine, dacă dosarul va ajunge la instanță", a precizat Șova.

El spune că Direcția Națională Anticorupție are toate mijloacele necesare pentru a putea finaliza cercetările în dosarul său și pentru a lua o decizie finală cu privire la acesta.

„Am deplină încredere în Justiția din România. Consider că și colegii parlamentari au arătat prin votul de astăzi că un proces se desfășoară în instanță. Justiția nu se efectuează prin arestări, ci prin judecata și deciziile judecătorilor'', conchide senatorul PSD.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii