Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii americani din România vor sărbători Ziua Americii pe litoral

ro

03 Jul, 2015 23:10 2123 Marime text
 
Reprezentanți ai Gărzii Naționale din statul american Alabama, care participă în această perioadă la activități în Poligonul Cincu, județul Brașov, vor sărbători Ziua Americii pe litoral, la un grătar cu mici și cârnați, a declarat, astăzi, președintele Ligii Navale a SUA, filiala România, Teodor Patrichi, informeză Agerpres.

Teodor Patrichi a spus, într-o conferință de presă susținută la Mamaia, că reprezentanți ai Batalionul de Ingineri 877 din cadrul Gărzii Naționale din Alabama, care participă la activități în poligonul de la Cincu, au primit o permisie de două zile pentru a vizita Constanța.

„Avem inginerii din Garda Națională din Alabama, care desfășoară activități la Cincu. Au reușit să aibă o permisie de două zile să vadă orașul Constanța. Ei sunt prezenți în România pentru trei-patru luni, vor fi în total 500 și desfășoară activități în construcții militare în Poligonul Cincu pentru că, pe viitor, vor fi multe exerciții NATO”, a declarat Teodor Patrichi.

El a precizat că reprezentanții Gărzii Naționale din Alabama vor sărbători, sâmbătă, Ziua Americii pe litoral, cel mai probabil ieșind la un grătar cu mici și cârnați.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii