Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vrem şi mai sus!“ Victoria Mihai Viteazu, performanţă în Cupa României. Mai departe merge şi FC Viitorul II

ro

12 Aug, 2016 00:00 2845 Marime text
Echipa de fotbal Victoria Mihai Viteazu, componentă a Ligii a IV-a a judeţului Constanţa, a realizat o performanţă în Cupa României, calificându-se în faza a II-a naţională a întrecerii!

Câştigătoare a etapei pe judeţ a Cupei, formaţia pregătită de antrenorul-jucător Cătălin Agafiţei a câştigat şi următoarea partidă, din etapa I naţională, în care au evoluat 42 de echipe ce au cucerit trofeul judeţean şi 38 de cluburi ce au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a III-a. Victoria Mihai Viteazu a întâlnit, pe teren propriu, formaţia tulceană de Liga a IV-a Pescăruşul Sarichioi, care se impusese şi ea în Cupa României, faza pe judeţul Tulcea. Victoria a câştigat cu 2-1 (1-0), calificându-se astfel în etapa a II-a naţională, care se va disputa miercuri, 24 august 2016, de la ora 17.30, cu participarea celor 40 de echipe calificate din faza I plus 26 de echipe participante în ediţiile precedente ale Ligii a II-a şi a III-a.
 
În disputa cu Pescăruşul Sarichioi, Victoria Mihai Viteazu a punctat prin Chelbosu (26) şi Jalbă (80 - din penalty), în vreme ce golul oaspeţilor a purtat semnătura lui Ciobanu, în minutul 85. Victoria a început meciul în alcătuirea: Borzea - Stoian, Judeanu, Olar, Oprea - Chelbosu, Jalbă, Crecan, Cr. Bardu - Şt. Corbu, Ivanov. Au mai jucat Bogleş, Grameni şi Rânjă.
 
„A fost o partidă dârză, între două formaţii de valori apropiate. Noi am ratat însă mult. Dacă în minutul 25 scorul era 3-0 sau 4-0 în favoarea noastră, nu se supăra nimeni. Pentru Victoria Mihai Viteazu e o performanţă atingerea fazei a II-a naţionale, dar vrem şi mai sus. Dacă nu vom pica cu FC Viitorul II, s-ar putea să realizăm o surpriză“, a declarat Nicolae Jiru, delegatul echipei din Mihai Viteazu.
 
În faza a II-a a ajuns şi echipa de Liga a III-a FC Viitorul II. Echipa pregătită de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă a evoluat pe terenul nou-promovatei în Liga a III-a Sportul Chișcani (echipă brăileană), unde s-a impus cu 6-2 (4-0). Golurile constănțene au fost marcate de Cristian Ene (3), Alexandru Stoica (21), Alexandru Cicâldău (26), Antonio Cruceru (36 - din penalty), Vlad Rusu (70) și Dan Panait (90). Gazdele au înscris în minutele 55 și 87 (al doilea gol fiind din lovitură de la 11 m). Pentru FC Viitorul II au evoluat: Căbuz - AnRusu, Băluță, Piciu, Mitache (62 Panait) - Neniță, B. Vasile, Cicâldău - Stoica, C. Ene (46 Vl. Rusu), Cruceru (73 Mățan).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii