Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să câştigi 1.000 de euro? Măsoară-ţi forţele, la Constanţa, pe 12 februarie, cu Cristi Migit! (galerie foto+document)

ro

08 Feb, 2017 00:00 10609 Marime text

1.000 de euro! Acesta este premiul care îl aşteaptă pe constănţeanul ce va reuşi să îl învingă la skandenberg pe vicecampionul mondial Cristi Migit. Evenimentul în care va fi pusă în joc suma este intitulat „Cristi Migit vs 100“ şi va avea loc la Constanţa, la City Park Mall, pe 12 februarie.
 
„Testează-ţi puterea împotriva vicecampionului mondial la skandenberg Cristi Migit! Tânărul de doar 18 ani va încerca să învingă 100 de oameni! Cel care va reuşi să-l doboare pe Cristi va câştiga suma de 1.000 de euro. Premiul îşi aşteaptă câştigătorul şi acela poţi fi chiar tu!“, a fost mesajul organizatorilor show-ului. Aceştia au precizat că au dreptul de a participa doar persoane din judeţul Constanţa (bărbaţi), care să nu fie practicanţi de skandenberg. Întrecerea va fi una de tip open (adică fără limită de greutate şi vârstă).

Luptele vor avea loc numai cu braţul drept

Înscrierea în concurs se face pe loc, începând cu ora 14.00, fără taxă, trebuind prezentat doar actul de identitate, care să ateste că participantul este constănţean. „Am hotărât ca participanţii să fie exclusiv din judeţul Constanţa din pricina faptului că nu putem şti dacă cineva din alt judeţ este sau nu practicant de skandenberg“, au motivat organizatorii.
 
Luptele vor avea loc numai cu braţul drept, concursul se va desfăşura după regulamentul WAF (World Armwrestling Federation), iar arbitrul va fi unul atestat. Organizatorii au mai precizat că nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele accidentări care pot surveni în timpul concursului. Întrecerea începe la ora 14.30.

Radu Valahu - „Dacă sunteţi tari în braţ, veniţi!“

La eveniment va fi prezent şi cunoscutul show-man Radu Valahu. „Vă amintiţi de omul care a reuşit să tragă un tren cu 50 de persoane în el? Unul dintre cei mai puternici oameni din România va fi prezent la evenimentul nostru. Este vorba de vicecampionul european la skandenberg Radu «Valahu» Georgescu. Acesta ne va înveseli cu umorul său tipic şi se va asigura că atmosfera va fi una plăcută“, se arată în mesajul de promovare a întrecerii sportive.
 
„Vă aştept la cel mai mare eveniment de skandenberg din ultimii ani. Este o provocare pentru Constanţa! Cei mai puternici bărbaţi să vină să-şi măsoare forţa cu Cristi Migit, vicecampionul mondial de numai 18 ani! Miza va fi una mare. Dacă sunteţi tari în braţ, veniţi! Rupeţi-l doar dacă puteţi!“, a spus şi Radu Valahu.
 
Sursa foto: Facebook (Cristi Migit)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii