Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor evolua şi Alex Filip, şi Eduard Chelariu Gala Superkombat de pe 19 august, de la Constanţa, va fi transmisă şi în China

ro

12 Jul, 2017 00:00 2758 Marime text
Cea mai cunoscută promoţie din România, Superkombat, va reveni pe 19 august, la Constanţa, cu un eveniment care va fi transmis la nivel global în peste 100 de ţări, inclusiv în SUA, America de Sud şi, în premieră, în China.
 
După succesul de la Madrid, acolo unde peste 5.000 de români i-au încurajat pe sportivii tricolori, circuitul Superkombat programează, pentru al şaselea an consecutiv, o gală la malul mării.
 
„Vom avea multe surprize pentru acest eveniment, dar le vom anunţa pe rând. Ce putem spune acum, în premieră, este că, pe lângă televiziunea americană CBS Sports Network, Constanţa şi Mamaia vor fi promovate şi în America de Sud, dar şi China, graţie ultimelor contracte semnate cu televiziunile în această perioadă. Deşi iniţial luasem în calcul să organizăm această gală în iulie, chinezii s-au mişcat un pic mai repede şi prima va fi, în parteneriat, la Shenzen, iar apoi vom veni la Constanţa“, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.
 
Acesta a precizat că în perioada imediat următoare vor fi anunţate şi numele luptătorilor care vor urca în ring. „Nu vor lipsi cel mai bine cotaţi luptători români, printre care şi constănţenii Alex Filip şi Eduard Chelariu“, a conchis acesta.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii