Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibaliştii de la CVM Tomis debutează azi în campionat, cu un meci la Baia Mare

ro

11 Oct, 2014 00:00 1509 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, debutează astăzi în ediţia 2014/2015 a Diviziei A1, întâlnind în deplasare, de la ora 17.00, Ştiinţa Explorări Baia Mare. Ultimele meciuri de verificare ale elevilor lui Martin Stoev şi Radu Began înainte de startul în campionat au fost cele de la Constanţa, cu Lukoil Neftochimik Burgas, o „dublă“ care i-a revenit lui CVM cu 5-0 (25-19, 25-21, 25-17, 25-20, 15-13) şi 4-0 (25-16, 25-11, 25-19, 25-18).
 
„Au fost două meciuri binevenite înaintea campionatului. Faţă de anul trecut, s-au schimbat regulile în întrecerea internă, trebuind să avem obligatoriu trei jucători români în teren. Astfel că am exersat acum mai multe variante de joc, să vedem care e mai bună. După cum s-a văzut, varianta optimă pentru meciul de la Baia Mare e cu Dragoş Pavel pe postul de secund, dar nu e de neglijat nici varianta cu el fals. Trebuie să câştigăm disputa cu Ştiinţa, dar nu va fi uşor, ţinând cont că e meciul de debut, parcurgem un drum lung şi obositor până la Baia Mare şi, în plus, nu suntem în formă maximă. Dar nu e o problemă, nu acum trebuie se prindem vârful de formă“, a declarat Radu Began.
 
„Am avut oreion, a trebuit să stau zece zile acasă, în pat. Revenirea a fost bună însă, mă simt destul de bine şi îmi face plăcere să fiu din nou pe teren şi să le dau o mână de ajutor colegilor. Baia Mare e o echipă de tradiţie, care se bate an de an la locurile fruntaşe. Cred că va avea o evoluţie bună, jucând pe teren propriu, dar sunt convins că noi, fiind Tomis Constanţa, vom câştiga. Avem o echipă experimentată, cu jucători foarte buni şi sunt sigur că aceste mici schimbări, pe care le încercăm la antrenamente şi meciuri, vor fi de bun augur, iar în final, vom ieşi din nou campioni“, a spus şi centrul Sergiu Stancu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii