Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorel Farcaş, Ionel Posteucă, Ionuţ Florea şi Iulian Răvoiu, din Constanţa, au marcat pentru echipa naţională

ro

15 Sep, 2017 12:26 3758 Marime text
Echipa naţională de fotbal pe plajă a României participă în această perioadă, în Italia, la Terracina, la turneul de calificare pentru Divizia A.

În prima partidă, tricolorii au întâlnit Grecia, dar au pierdut, scor 4-8. Pentru România au marcat Viorel Farcaș, Ionel Posteucă, Ionuţ Florea și Iulian Răvoiu, toţi din Constanţa.

România face parte din Grupa 1 a Diviziei B, alături de Grecia, Estonia și Bulgaria. Potrivit frf.ro, câștigătoarea grupei va disputa finala turneului de la Terracina, în compania formației care se va impune în prima grupă. Selecționata care va câştiga va obține promovarea în Divizia A.

În prima partidă susţinută, Estonia a învins Bulgaria cu 4-2. România întâlnește azi Estonia, iar mâine dă piept cu Bulgaria.

„România s-a calificat la turneul final de la Terracina după evoluția foarte bună de la Warnemünde, luna trecută. Tricolorii nu l-au avut în componență pe unul dintre cei buni jucători, Marian Măciucă, accidentat. Măciucă (n.r. şi el constănţean) nu e prezent, din același motiv, nici la Terracina. Prima noastră reprezentativă încearcă să revină în prima grupă valorică a fotbalului pe plajă european, de unde a retrogradat anul trecut“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

România participă la Euro Beach Soccer League Superfinal & Promotion Final Terracina 2017 cu următorul lot de jucători: Andrei Neag, Iulian Răvoiu, Ionuț Florea, Mihai Voica, Emil Vîrtan, Bogdan Ciocănel, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Marius Dumitrașcu și Viorel Farcaș, ultimul antrenor-jucător. Ciocănel şi Dobre sunt şi ei din Constanţa.

Grupa 1

Estonia
România
Grecia
Bulgaria

Estonia - Bulgaria 4-2
România - Grecia 4-8

15 septembrie

România - Estonia
Grecia - Bulgaria

16 septembrie

România - Bulgaria
Estonia - Grecia

Grupa 2

Turcia
Anglia
Moldova 
Ungaria

Rezultate:

Ungaria - Moldova 8-3
Turcia - Anglia 4-2 (după prelungiri)

Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii