Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorel Farcaş - „Am făcut faţă“ ACS Performer Constanţa, egal în Antalya cu FC Koge, campioana Danemarcei (galerie foto)

ro

25 Feb, 2016 00:00 5653 Marime text


Aflată în cantonament în Antalya, echipa de juniori B (Under-17) de la ACS Performer Constanţa a disputat un meci amical cu formaţia Under-19 (juniori A) a clubului FC Koge, campioana Danemarcei la această categorie de vârstă.
 
Meciul s-a jucat la complexul sportiv Mardan, iar în ciuda faptului că adversarii au fost mai mari (atât ca ani, cât şi ca fizic), ACS Performer a avut o evoluţie foarte bună, obţinând un rezultat de egalitate, 1-1, după ce constănţenii au deschis scorul în minutul 12, prin Cosmin Zamfir. FC Koge a egalat în minutul 38, după ce, în minutul 18, portarul lui ACS Performer, Micu, a apărat un penalty.

Astăzi, întâlnesc Grasshopper Zurich

„Jucătorii de la FC Koge au fost mai mari cu doi ani decât ai noştri şi foarte puternici fizic, tipic pentru nordici. Însă am pasat excelent şi am stat bine în teren. Am făcut faţă, deşi avem câte două antrenamente pe zi şi se cunoaşte o oarecare stare de oboseală“, a declarat Viorel Farcaş, cel care pregăteşte echipa constănţeană, alături de Laurenţiu Gheorghe.


Astăzi, de la ora 11.00, ACS Performer susţine un nou meci amical în Antalya, contra echipei Grasshopper Zurich, campioana Elveţiei la juniori B, deci adversarii vor fi de aceeaşi vârstă cu jucătorii constănţeni.

Încep returul contra lui Dinamo

Echipa de juniori B de la ACS Performer joacă în România în Liga Elitelor Under-17, campionat în care, la finele turului, ocupă locul patru, după FC Viitorul, Concordia Chiajna şi Dinamo. În 11 meciuri, Performer a strâns 18 puncte, având cinci victorii, trei egaluri şi trei eşecuri, golaveraj 23-18. Returul se reia luna viitoare, iar în primul meci oficial din 2016, ACS Performer joacă acasă contra lui Dinamo, pe 12 martie, de la ora 14.00.      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii