Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, meci cu Poli Timişoara FC Viitorul nu intră în panică după patru meciuri la rând fără victorie în Liga 1

ro

11 Aug, 2017 00:00 1468 Marime text

FC Viitorul susţine meciul din etapa a şasea a Ligii 1 vineri, 11 august, de la ora 21.00, în deplasare cu Poli Timişoara. Campioana României vrea să pună capăt seriei de patru meciuri la rând fără victorie în campionat, interval în care n-a marcat deloc.
 
„Avem o deplasare dificilă, contra unei echipe care s-a întărit în această vară şi care are un antrenor experimentat. Trebuie să pregătim bine confruntarea şi să încercăm să venim acasă cu un rezultat pozitiv. Sperăm să fim proaspeţi fizic şi mental. Timişoara e un adversar foarte periculos“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. „E un meci important, din care trebuie să luăm cele trei puncte. Venim după un joc bun acasă. Ţinând cont că jucăm din trei în trei zile, va fi o partidă destul de grea, dar sperăm să evoluăm bine şi să fructificăm ocaziile de gol“, a punctat şi fundaşul stânga Cristian Ganea

„Nu suntem disperaţi“ 

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, contra unei formaţii puternice. Sperăm să vină şi la noi victoria, că avem mare nevoie de ea. Nu suntem însă disperaţi. Aşa am început şi anul trecut, şi acum doi ani, şi pe urmă ne-am revenit. Cred că şi acum va fi la fel. Prin prisma faptului că am ratat în partida precedentă, nu mă gândesc neapărat să dau gol la Timişoara, ci să-mi ajut echipa să câştige. Dacă voi şi puncta, va fi un bonus“, a precizat atacantul Aurelian Chiţu.
 
În cinci meciuri de Liga 1, FC Viitorul a strâns patru puncte, având o victorie, un egal şi trei înfrângeri. Echipa bănăţeană are şase puncte, după două victorii şi trei eşecuri.

Înlocuitori pentru Benzar şi Nedelcu 

De miercuri, fundaşul dreapta Romario Benzar (căpitanul echipei) şi mijlocaşul Dragoş Nedelcu nu mai sunt la Viitorul, ajungând la FCSB. „Mulţumim, Romario Benzar! Mulţumim, Dragoş Nedelcu! Internaționalii Romario Benzar (25 ani) și Dragoș Nedelcu (20 ani) au devenit fotbaliștii formației FCSB. Ambii jucători au fost componenți ai Academiei Hagi încă de la înființarea ei, în anul 2009, iar după opt sezoane petrecute în tricoul negru-albastru s-au despărțit de FC Viitorul. FC Viitorul le mulțumește celor doi internaționali pentru contribuția la dezvoltarea clubului constănțean și le urează mult succes în carieră!“, se arată pe site-ul FC Viitorul.
 
„Avem jucători care să-i înlocuiască pe Benzar şi pe Nedelcu. Le urez multă baftă la noua lor echipă. Dacă va fi să plec şi eu, bine, dacă nu voi munci în continuare la Viitorul şi, cu timpul, va veni o ofertă şi pentru mine“, a spus Ganea. „Mă bucur foarte mult pentru amândoi, mai ales pentru Romario, care era la Viitorul de nouă ani şi merita şi el un transfer. Îşi dorea foarte mult, ca şi Nede de altfel. Au făcut o alegere foarte bună şi le doresc multă baftă. Eu greu să fiu adversar cu Benzar, iar acum am un sentiment ciudat“, a arătat Chiţu. 

Decizie în cazul lui Florinel Coman 

Iniţial, Dragoş Nedelcu nu dat curs primei oferte a FCSB, dar a doua oară a acceptat. „La transferuri, întotdeauna noi întrebăm jucătorul. Amândoi şi-au dorit să meargă la FCSB. Au vrut să stea cu noi la primul tur european. Îşi doresc să joace şi în fotbalul internaţional, dar deocamdată ofertă concretă au avut de la FCSB. Aceasta e politica noastră, aşa vom face şi de acum înainte. Suntem formatori de jucători şi aşa trebuie să fim percepuţi. Sperăm să producem şi în continuare fotbalişti care să ajungă la un nivel mai bun. Coman deocamdată rămâne la noi, merge la Timişoara, iar în viitorul apropiat ne vom gândi dacă vom da curs uneia dintre ofertele pe care le are sau va rămâne la Viitorul încă un an. Vom discuta şi cu jucătorul şi vom lua o decizie până în septembrie, când se încheie perioada de transferări. E un jucător foarte bun, tânăr, cu calităţi şi care e dorit“, a spus Hagi.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii