Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vin banii la SSC Farul Constanţa! Contractul privind acordarea unei sume de la bugetul local a fost semnat

ro

25 Oct, 2017 00:00 5118 Marime text

Georges Muzaca, preşedintele Consiliului Director al SSC Farul Constanţa, a declarat că s-a semnat contractul de finanţare prin care Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa va primi o sumă de la bugetul local, aşa cum s-a aprobat în şedinţa din 29 septembrie a.c. a Consiliului Local Municipal Constanţa.
 
Este vorba de suma de 900.000 de lei, cu TVA inclus, care va fi alocată pentru toate activităţile sportive desfăşurate în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2017 din anul competiţional 2017/2018. Din partea SSC Farul, contractul a fost semnat de Georges Muzaca.
 
„Banii se vor vira în trei tranşe, urmând ca prima să intre zilele acestea. Toată lumea de la club e liniştită acum. Nu voi face însă nicio plată până ce nu voi cere avizul consultativ al Curţii de Conturi“, a declarat preşedintele CD al SSC Farul.
 
Având ca obiectiv promovarea imediată în Liga a 2-a, echipa de fotbal SSC Farul se află după nouă etape pe locul patru în clasamentul seriei secunde a Ligii a 3-a, având 20 de puncte (cu două mai puţin decât liderul Progresul 1944 Spartac). Întrucât banii de la bugetul local au venit mai târziu, după ce SSC Farul a avut o eroare în dosarul de finanţare înaintat iniţial, jucătorii şi antrenorii nu au primit niciun salariu până acum, achitându-se doar câteva prime. În runda a zecea, constănţenii întâlnesc pe teren propriu, la Techirghiol, a noua clasată, cu zece puncte, Înainte Modelu. Meciul se joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 15.00.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii