Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul – Steaua se joacă cu casa închisă!

ro

17 Mar, 2017 17:51 1592 Marime text
Toate biletele puse în vânzare pentru meciul dintre FC Viitorul şi FC Steaua București s-au epuizat! Prin urmare, mâine seară, stadionul va fi plin la confruntarea dintre primele două echipe ale campionatului.
 
Astăzi, la Complexul Sportiv Academia Hagi, o avut loc ședinta tip comandament de cooperare în vederea asigurării în bune condiții a ordinii și siguranței spectatorilor în tribunele stadionului. Au participat reprezentanții primului nivel de conducere al Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța, Poliției Orașului Ovidiu, Societății de Pază și Protecție Pambu Security și reprezentanții clubului Viitorul.
 
Au fost dezbătute subiectele cu prioritate despre afluirea și defluirea spectatorilor în zona stadionului și în tribunele acestuia, asigurarea parcărilor și circulației autovehiculelor în interiorul complexului sportiv și în imediata vecinătate, monitorizarea delegațiilor oficiale ale celor două cluburi și oficialii FRF+LPF.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii