Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul a început să le taie capetele balaurilor Ligii 1

ro

31 Oct, 2012 03:07 1587 Marime text
viitorul.jpgFC Viitorul Constanţa e mai bună de la meci la meci. Două etape la rând, a câştigat contra unor granzi ai Ligii 1: acasă la campioana CFR şi pe stadionul „Farul", cu Pandurii Tg. Jiu, vicelidera clasamentului. În ambele confruntări, de la Viitorul a strălucit un jucător, portarul Alexandru Buzbuchi, care a zburat din bară în bară, iar în meciul cu Pandurii (2-0 pentru Viitorul) a apărat şi un penalty, într-un moment important al meciului, la 1-0.

„Mă bucur pentru tinerii noştri jucători. Cresc de la etapă la etapă. Pandurii, o echipă foarte bună, ne-a dominat şi a controlat jocul, aceasta şi pentru că nouă ne-a lipsit Dică. Băieţii au muncit mult, dar am avut şi şansă, şi un portar, Buzbuchi, în mare formă. Drumul pe care ne-am angajat e lung, iar noi doar am scos capul în lume", a declarat patronul Viitorului, Gică Hagi.

În urma succesului cu formaţia gorjeană, constănţenii se află pe locul 11, cu 17 puncte, iar în etapa viitoare evoluează pe terenul Gloriei Bistriţa, echipa care ocupă poziţia a 16-a în Liga 1, cu nouă puncte. Meciul se joacă poimâine, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport 1.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii