Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorii clare pentru CVM Tomis și CSV 2004 Tomis

ro

20 Jan, 2013 23:27 1522 Marime text
volei.jpgAmbele echipe de volei ale Constanței din Divizia A1 au câștigat partidele susținute în etapa a 13-a a campionatului, confruntări în care dețineau prima șansă. La masculin, CVM Tomis a dispus pe teren propriu de Dinamo, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-16, 25-21), consolidându-și poziția de lider în clasament. Gazdele au jucat mai bine în primele două seturi, dar în parțialul al treilea au avut momente în care nu s-au mai concentrat cum trebuie, permițându-le dinamoviștilor să conducă în mai multe rânduri (16-12, 18-15). Antrenorul lui CVM Tomis, Martin Stoev, a operat însă două schimbări, care au dat rezultate. Coordonatorul de joc a fost înlocuit cu Javier Gonzalez, iar centrul Andrei Spânu i-a cedat locul lui Andrei Laza, constănțenii reușind victoria.

„A fost un joc destul de ușor, cu excepția setului trei, în care ne-am pierdut puțin din concentrare. Importantă este însă victoria. Martin Stoev este un tehnician valoros și se vede și în teren că echipa este mult mai organizată și mai motivată. Oricum, noi nu suntem la capacitate maximă, dar de la zi la zi nivelul nostru crește. În etapa următoare, mergem la Zalău să câștigăm. Vom avea un meci dificil, dar nu e cea mai importantă dispută a noastră din campionat. E o partidă ca oricare alta, din care sperăm să obținem toate cele trei puncte. Nu cred că un succes al nostru scoate Rematul din lupta pentru play-off, pentru că zălăuanii au echipă bună", a declarat constănțeanul Marin Lescov. Confruntarea Remat - CVM Tomis este programată vineri, 25 ianuarie, de la ora 19.30, în direct la Digi Sport.
„Am jucat mai bine decât în disputa cu CVM LPS Piatra Neamț. Creșterea în joc este normală, având în vedere că avem deja două săptămâni împreună. Sunt mulțumit de evoluția băieților. L-am recuperat și pe Gonzalez. În setul trei, au fost câteva momente în care concentrarea noastră nu a mai fost la cel mai înalt nivel. Am crezut că meciul s-a terminat după 2-0, lucru care era să ne coste pierderea setului. Confruntarea cu Remat este importantă în plan psihologic, nu neapărat în ce privește punctele, pentru că diferența dintre cele două echipe, adversare tradiționale în România, este mare. Mergem să jucăm bine și să câștigăm", a spus şi principalul CVM-ului, Martin Stoev.

Urmează returul cu Omichka

În întrecerea feminină, CSV 2004 Tomis s-a impus pe terenul ultimei clasate, U Cluj, cu același scor ca CVM Tomis, pe seturi 25-15, 25-19, 25-14. Constănțencele se mențin pe locul doi în ierarhie, după Știința Bacău. Pentru CSV 2004 Tomis, urmează meciul din deplasare cu echipa rusă Omichka Omsk Region, care se va disputa poimâine, în returul fazei Challenge din Cupa CEV. În tur, Omichka s-a impus cu 3-1.

Sursa foto: cev.lu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii