Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie la 21 de goluri cu CSU Târgovişte Handbaliştii de la HC Farul au pierdut pariul cu antrenorul Eden Hairi (galerie foto)

ro

21 Nov, 2016 00:00 4534 Marime text
Echipa de handbal masculin HC Farul Constanţa a câştigat detaşat, scor 37-16 (23-8), meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu penultima clasată, CSU Târgovişte. Partida a contat pentru etapa a noua a Diviziei A, iar HC Farul a egalat la puncte liderul Poli Iaşi.
 
Pentru HC Farul au marcat Lekovic - 7 goluri, Cârchea - 7, Pană - 6, Cătălin Ion - 5, Nițu - 4, Tudorancea - 4, Stankovic, Militaru, Marcu și Smeu - câte un gol. În urma acestui succes, echipa constănţeană a urcat în clasament de pe locul patru pe doi, egalând la puncte, 18, liderul Poli Iaşi. Echipa din Copou va susţine însă partida din runda a noua marţi, 22 noiembrie, de la ora 13.00, cu HC Dobrogea Sud II (locul 4, cu 15 puncte). În cele şapte meciuri susţinute până acum în Divizia A, HC Farul are şase victorii şi un eşec.

„Ştim unde avem probleme”

Antrenorul principal al HC Farul, Eden Hairi, a dezvăluit că la meciul cu CSU Târgovişte a pus un pariu cu elevii săi. „Scorul nu reflectă exact realitatea din teren, dar sunt mulţumit de victorie. Mai avem de lucrat la calitatea jocului. Contează enorm determinarea pe care o arăţi în teren, iar noi suferim un pic la acest capitol. Ştim unde avem probleme şi încercăm să eliminăm greşelile. Am avut un pariu cu jucătorii, obiectivul era să nu luăm mai mult de 15 goluri, deci nu l-am realizat, astfel că băieţii se vor supune pariului. La noi, pariurile sunt pe exerciţii fizice, deci vor trebui să muncească mai mult“, a spus Eden Hairi.

Trei puncte foarte grele

În etapa viitoare, HC Farul va întâlni în deplasare a treia clasată, cu 15 puncte, CSM Bucureşti II. „Cel mai important pentru noi e meciul următor, cu CSM Bucureşti II, în care sunt puse în joc trei puncte foarte grele. De această partidă va depinde dacă lupta noastră va fi în continuare egală cu celelalte candidate la locul întâi şi la promovare. Trebuie să fim apţi din toate punctele de vedere, în primul rând fizic“, a mai spus tehnicianul constănţean.

Duş foarte rece cu Ştiinţa Bacău

Handbalistul constănţean Bogdan Cârchea sper ca jucătorii să fi tras învăţămintele de rigoare din eşecul cu Ştiinţa Bacău. „Am fost aproape, la un gol, să câştigăm pariul. Ghinion, asta e. Însă băieţii au fost destul de motivaţi, ceea ce s-a văzut în teren. Înfrângerea cu Bacăul a fost un duş foarte rece pentru noi, din care sper că am învăţat ce trebuia, iar la meciul cu CSM Bucureşti II şi cu Iaşi acasă să facem o figură frumoasă. Faţă de sezonul trecut, lupta din campionat e mai echilibrată. Suntem cam cinci echipe de acelaşi nivel, deci va fi foarte greu“, a spus Cârchea.

Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii