Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie în ultimul meci În sezonul viitor, HC Farul are ca obiectiv promovarea în Liga Naţională (galerie foto)

ro

23 May, 2016 00:00 2992 Marime text


Echipa de handbal Farul Constanţa a încheiat cu o victorie, 41-14 (23-8) pe teren propriu cu CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, seria evoluţiilor din ediţia 2015/2016 a seriei A din Divizia A.
 
În primul sezon de la înfiinţare, HC Farul a ocupat locul cinci în serie, realizând 49 de puncte în cele 24 de partide disputate, în care a totalizat 16 victorii, un egal şi şapte înfrângeri, golaveraj 753-603. În acest sezon însă, constănţenii vor mai disputa un meci, cu ocupanta poziţiei a cincea din cealaltă serie, pentru clasamentul general al Diviziei A. Golurile Farului din partida cu CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, jucată sâmbătă, în etapa a 26-a a campionatului, au fost realizate de Cârchea - 8, Savu - 6, Lekovic - 4, Pană - 4, Stoian - 3, Tudorancea - 3, Tofa - 3, Militaru - 2, C. Ion - 2, Marcu - 2, Duşa - 2, Loghin - 1 şi Cristolovean - 1.
  

„Ne bucurăm de această victorie, într-o zi festivă. HC Farul urează cele cuvenite tuturor Constantinilor şi Elenelor. Le mulţumim celor care au fost alături de noi la ultimul meci susţinut pe teren propriu în acest campionat. Un cadou frumos şi pentru preşedintele clubului, Nurhan Ali, care împlineşte astăzi (n.r. sâmbătă) o vârstă frumoasă, schimbând prefixul. Suntem mulţumiţi că ne-am atins obiectivul, chiar dacă am plecat la drum un pic stângaci. Ne-am gândit să ne clasăm în primele şase şi am ocupat locul cinci. Meritam locul patru, dar se întâmplă. Şi poate e mai bine aşa. Pentru la anul, singurul obiectiv, la care mă gândesc încă de pe acum, e un loc în primele trei echipe. Vrem fie promovarea directă, de pe primul loc, dar suntem conştienţi că va fi foarte greu, fie participarea la baraj (de pe poziţiile doi sau trei). Vrem să promovăm în Liga Naţională. Ne vom întări lotul. Selecţia nu s-a încheiat, suntem conştienţi de toate lipsurile pe care le-am avut în acest campionat. Spre bucuria noastră însă, am lucrat cu un sector de sportivi foarte tineri. Localnicii au avut o şansă pentru a se exprima“, a declarat Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul.


Sursa foto: Facebook (HC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii