Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie clară cu Litoral Corbu SSC Farul merge mai departe în Cupa României (galerie foto)

ro

31 May, 2017 21:23 3793 Marime text
Campioana Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, SSC Farul, merge mai departe în faza locală a Cupei României, ediția 2017/2018, după ce a câștigat la scor, astăzi, meciul din deplasare cu Litoral Corbu (formație care a obținut promovarea în Liga a 4-a din Liga a 5-a).   

Meciul a contat pentru etapa a doua a competiției, iar echipa înființată de fani ai FC Farul s-a impus cu 6-1 (4-0), golurile învingătorilor fiind marcate de Al. Grigoraș (16, 28), Pavlicu (20), Ergut (33) și Măgureanu (79, 89). Gazdele au înscris la 0-4, în minutul 76.

SSC Farul (antrenori, Ion Barbu și Gică Mina; director tehnic, Viorel Farcaș) a jucat cu: Vl. Neagu (75 Telișcă) - Meleandră, Pătrașcu (70 Matei), Țăranu, Iacob - Nițescu (40 Tagare), E. Abibula, E. Mândră, Pavlicu (65 Măgureanu) - Al. Grigoraș, Ergut.  
  
„A fost un joc frumos, la discreția noastră, jucat pe un teren foarte bun. Am menajat mai mulți fotbaliști, oferindu-le minute și celor care au fost folosiți mai puțin până acum“, a declarat Gică Mina. De altfel, cei de la SSC Farul au remarcat în mod deosebit baza sportivă a echipei Litoral Corbu.  
 
Sâmbătă, SSC Farul susține ultimul meci din Liga a 4-a, întâlnind pe terenul ITC din Constanța, de la ora 16.00, CSO Ovidiu. Lovitura de start a partidei va fi dată simbolic de fostul căpitan al FC Farul Alexandru Mățel, în prezent component al formației croate Dinamo Zagreb.      

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii