Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Cumpăna, pe locul doi Rugbyştii Adrian Manu, Sebastian Veru şi Ştefan Băjenaru, convocaţi la echipa naţională

ro

29 Oct, 2015 00:00 2018 Marime text


Trei tineri rugbyşti constănţeni, Adrian Bogdan Manu (fundaş), Sebastian Costin Veru şi Ştefan Aniel Băjenaru (ambii, centri), de la Tomitanii Constanţa (antrenor, Bogdan Cristea), au fost convocaţi la echipa naţională de rugby în 7 Under-16. Convocarea este pentru mâine, la Snagov, unde cei 12 convocaţi din ţară vor efectua, timp de zece zile, un stagiu de pregătire. Antrenorii vor avea în vedere evaluarea colectivă şi individuală a jucătorilor, în continuarea evoluţiei de la Turneul Capitalelor, de la Paris, unde România s-a clasat pe locul trei.
 
Sâmbătă, 31 octombrie, echipa Under-15 a Tomitanilor (antrenor, Bogdan Cristea) evoluează, la Bucureşti, la ultimul turneu, al cincilea, al campionatului de rugby în 7 al acestei categorii de vârstă. Runda se desfăşoară de la ora 13.00, pe stadionul „Ciurel“, iar echipa constănţeană e lider detaşat al clasamentului, ierarhia fiind: 1. CS Tomitanii - 63p, 2. CSR Săcele - 49p, 3. CS Metrorex - 44p, 4. CS Dinamo - 21p, 5. PCE Ilfov - 10p. Duminică, 1 noiembrie, de la ora 13.00, formaţia Under-16 de la Tomitanii (antrenor, Bogdan Cristea) se duelează în deplasare cu CSO Pantelimon. Este derby-ul etapei, cele două formaţii câştigând toate meciurile de până acum.
 
Un alt club din judeţul Constanţa cu rezultate deosebite la rugby juvenil, Victoria Cumpăna, a participat, la Bucureşti, pe stadionul Naţional „Arcul de Triumf“, la Cupa Mariana Lucescu. Echipa Under-12 de la Cumpăna care a participat (antrenor, Florin Băcioiu) s-a clasat pe locul doi, după RC Antonio jr. şi înaintea CSO Pantelimon, ocupanta poziţiei a treia.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii