Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria clară cu CSU Târgovişte, cadoul HC Farul pentru antrenorul Enis Murtaza, care s-a căsătorit (galerie foto)

ro

05 Oct, 2015 00:00 1815 Marime text


Echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa a câştigat la scor, cu 47-25 (24-13), meciul de ieri, de pe teren propriu, cu CSU Târgovişte, din etapa a cincea a Diviziei A. Reuşitele Farului au purtat semnăturile lui Lekovic - 7, Loghin - 6 (2 de la 7 m), Cârchea - 5, Duşa - 5, Stancovic - 5, Tudorancea - 4, Stoian - 3, Pană - 3, Marcu - 3, Amaximoaie - 2, Cristolovean - 2, Ion - 1. Jucătorii constănţeni, pregătiţi de Eden Hairi şi de Enis Murtaza, au în cinci meciuri trei victorii şi două înfrângeri, strângând nouă puncte până acum, cu care se află pe locul şapte, din 14 echipe. Succesul de ieri a fost cel mai frumos cadou de nuntă al echipei pentru Enis Murtaza, care s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Nesrin Faic.
 
„A fost un antrenament reuşit. Mai avem de lucru însă. O victorie de bun augur, în care am rulat întreg lotul. Succesul ne dă moral pentru următorul meci, pe care îl consider mult mai greu, dar pe care sperăm să-l câştigăm. Băieţii sunt pregătiţi. Ne putem exprima şi mai bine, dar astăzi (n.r. ieri) a intervenit şi o relaxare în joc, având în vedere valoarea nu foarte ridicată a adversarului. Am vrea să prindem barajul, dar consider că încă nu suntem pregătiţi. Ne-am confruntat cu Dobrogea Sud şi cu Bacăul şi am văzut unde ne aflăm în acest moment. Este adevărat însă că atunci nu aveam în echipă ultimele achiziţii“, a declarat Eden Hairi. În etapa viitoare, HC Farul joacă în deplasare cu ACS HD Teleorman Alexandria (locul 9, cu 5 puncte), duminică, 11 octombrie.
 
Cealaltă echipă constănţeană din Divizia A, HC Dobrogea Sud, susţine meciul din etapa a cincea, pe terenul lui CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina miercuri, 7 octombrie, de la ora 14.00. Dobrogea Sud, care a câştigat toate cele patru partide jucate, ocupă momentan locul trei în ierarhie, având un meci în minus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii