Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veterani ai FC Farul şi prieteni ai lor au jucat din nou cu „bătrânii“ braşoveni (galerie foto)

ro

31 Jan, 2017 00:00 3336 Marime text
Tradiţionala întâlnire fotbalistică dintre veteranii FC Farul şi cei braşoveni şi-a consumat, la Complexul Turistic Cheile Grădiştei, din judeţul Braşov, un nou episod. Din echipa de pe litoral au făcut parte foşti fotbalişti ai FC Farul şi prieteni ai lor, iar disputa de fotbal în sală s-a încheiat şi de data aceasta la egalitate, 2-2. 
 
„Această întâlnire a noastră durează de vreo 25 de ani. E o acţiune frumoasă, pe care ne bucurăm că reuşim să o ţinem vie. Ne întâlnim de două ori pe an, o dată în judeţul Constanţa şi o dată în judeţul Braşov, dar nu reuşim deloc să stabilim cine e învingătorul. Am plecat de la Constanţa cu o zi înainte, am rămas în cantonament, ne-am pregătit şi am jucat. Noi, foştii fotbalişti, avem alături de noi la aceste întâlniri, ca invitaţi şi prieteni, şi oameni care au fost aproape atât de FC Farul, cât şi de veterani. Şi acum, a jucat toată lumea, şi pe teren, iar apoi, şi la «salon»“, a declarat fostul atacant, căpitan, antrenor şi preşedinte al FC Farul, Paul Peniu, în prezent preşedinte al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“.
 
În afară de Paul Peniu, din echipa constănţeană nu au lipsit nici Petre Buduru, Constantin Gache, Ion Codin, Dan Rădulescu, Marius Codin, Uşurelu, generalul Gheorghe Florea (fost şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa), Ştefan Raicu sau doctorul Paris. Golurile constănţene au fost marcate de Marius Codin şi de Uşurelu.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Un fost şef al IPJ Constanţa a marcat într-un meci de veterani jucat la Techirghiol

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii