Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună primită de la Galaţi HC Farul Constanţa şi CSU Neptun au făcut scor în Divizia A (galerie foto)

ro

10 Apr, 2017 00:00 1373 Marime text
Liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Farul Constanţa, a câştigat categoric, scor 38-14 (16-7), meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu penultima clasată, CSM Botoşani, din etapa a 21-a a campionatului. 
 
În clasament, HC Farul a acumulat 42 de puncte până acum, având 14 victorii şi două înfrângeri în 16 meciuri jucate. Formaţia constănţeană, care are ca obiectiv promovarea în Liga Naţională, este urmată pe podium de Poli Iaşi, cu 37 de puncte, şi de Ştiinţa Bacău, cu 36 de puncte, ambele echipe având însă un meci în minus. Formaţia din Copou n-a reuşit să câştige sâmbătă, remizând, 25-25, pe terenul echipei de pe locul patru, Danubius Galaţi, care a condus cu 14-13 la pauză, rezultatul fiind unul bun pentru HC Farul în încercarea sa de a obţine accederea directă, de pe locul întâi, în eşalonul superior.
 
În etapa următoare, HC Farul va juca în deplasare cu ultima clasată, CSU Târgovişte, care n-a acumulat decât trei puncte până acum.
Cealaltă reprezentantă a Constanţei în Divizia A, HC Dobrogea Sud II, a jucat în etapa a 21-a tot sâmbătă, în propriul fief, încheind la egalitate, scor 29-29 (15-12), meciul cu CSM Bucureşti II. Gazdele puteau câştiga la ultima fază, dar Bologa a ratat. Cu şapte victorii, un egal şi opt eşecuri în 16 meciuri, echipa constănţeană este a opta în ierarhie, cu 21 de puncte (având o penalizare de un punct, din pricina nerespectării cerinţei de vârstă), iar în meciul următor va întâlni în deplasare Poli Iaşi.
 
Ieri, echipa feminină CSU Neptun Constanţa a realizat şi ea o victorie la scor, cu 40-25 (22-8), în partida de pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău, din pentru etapa a 21-a a Diviziei A. În clasament, CSU Neptun se află pe locul şapte, cu 33 de puncte, având 11 victorii şi zece înfrângeri în partidele disputate până acum, iar în etapa următoare se va duela în deplasare cu ultima clasată, cu trei puncte, ACS Spartac Bucureşti.
 
Diseară, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 19.30, se va disputa meciul HC Dobrogea Sud - HC Odorhei, din prima fază a turneului play-off al Ligii Naţionale. În primul meci dintre cele trei ale întâlnirii din play-off, HC Odorhei s-a impus pe teren propriu cu 27-22.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa şi Facebook (HC Farul)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii