Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict dur Mijlocaşul Vlad Suciu, de la FC Farul, se îndreaptă spre operaţie şi spre o absenţă lungă de pe gazon (galerie foto)

ro

26 May, 2016 00:00 7022 Marime text
 

Tânărul mijlocaş al FC Farul Vlad Suciu a primit rezultatele rezonanţei magnetice (RMN) pe care a efectuat-o, la Constanţa, în urma accidentării grave suferite la genunchiul stâng, în meciul cu Rapid Bucureşti, de pe teren propriu.
 
Verdictul a fost unul dur: ruptură completă a ligamentului încrucişat anterior, leziuni de gradul I la ligamentul încrucişat posterior, ruptură a ligamentului colateral medial şi ruptură de retinacul patelar medial, leziuni complexe de menisc extern asociate, fractură cu impactare de condil femural extern, contuzii osoase femurale şi tibiale, edem al structurilor periarticulare.
 
În această situaţie, operaţia este inevitabilă, ceea ce i-ar aduce fotbalistului de 19 ani o absenţă de şase luni de pe gazon. În continuare, rezultatul RMN-ului va fi văzut, luni, la Bucureşti, şi de dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped şi preşedintele Comisiei Medicale a Federaţiei Române de Fotbal, care va hotărî ce-i de făcut.             
 
„Azi (n.r. ieri), am avut o discuţie cu domnul doctor Codorean. L-am programat pe Vlad la consultaţie, iar în funcţie de ce va hotărî doctorul, asta vom face. Credem că cel mai avizat om din România să citească RMN-ul şi să dea mai departe un verdict este doctorul Codorean. Din păcate, la prima vedere, lucrurile nu stau chiar bine. Se pare că e afectat întreg genunchiul, toată articulaţia. Dacă doctorul hotărăşte că e de operat, prima noastră opţiune e Ungaria, la clinica sportivă de lângă Budapesta. FC Farul a suportat costul RMN-ului, vom plăti şi consultaţia de luni şi îl vom ajuta şi apoi pe Vlad, cu tot ce putem noi“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

Sursa foto: Facebook (Mamaia TV)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii