Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Velişti români la a 44-a ediţie a Campionatului Balcanic de Yachting 2011

ro

12 Sep, 2011 02:28 1791 Marime text
yahting.jpgÎn perioada 6 - 9 septembrie 2011, localitatea Kocaili din Turcia a găzduit cea de-a 44-a ediţie a Campionatului Balcanic de Yachting.

Printre cei 141 de participanţi din Turcia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Rusia şi Albania, care au concurat la clasele Optimist, Laser Radial, Laser Standard, s-au numărat şi competitori din România.

După cele patru zile de competiţii, cel mai bun rezultat pentru delegaţia română în clasamentul general al clasei Optimist a fost obţinut de sportivul Tarkan Bolat de la Yacht Club Regal Român, care s-a situat pe locul 34, urmat de Maximilian Roşca de la Sportul Studenţesc - locul 42 şi de Cosmin Băraru de la Electrica Constanţa - locul 43.

La clasa Laser Radial, Elena Vlădescu de la Electrica Constanţa s-a clasat pe locul 12, iar Cezara Dragomir de la Electrica Bucureşti pe locul 13. La clasa Laser Standard, Bogdan Ion s-a clasat pe locul 14, iar Eduard Guţă pe locul 16, ambii aparţinând Clubului Electrica Constanţa.

Cel mai bun rezultat al delegaţiei Federaţiei Române de Yachting (FRY) la cea de-a 44-a ediţie a Balcaniadei de Yachting a fost obţinut la Clasa 470 de echipajul format din Bujor Roşca şi Mihai Făgărăşeanu, care s-a clasat pe locul 4, urmat de echipajul Iulia Fulicea - Bianca Popescu pe locul 7.

Sursa: Magazin-nautic.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii