Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asasinul T-X din „Terminator 3“, la Superkombat Vedeta de la Hollywood Kristanna Loken ajunge mâine la Mamaia

ro

30 Jul, 2015 00:00 1870 Marime text

Actriţa americană Kristanna Loken, cunoscută pentru rolul principal negativ din „Terminator 3”, acolo unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, va ateriza în noaptea de miercuri spre joi pe Aeroportul Otopeni. Astăzi, va fi prezentă la o lansare, urmând ca weekend-ul să şi-l petreacă pe litoral, unde se numără printre invitaţii speciali ai galei Superkombat de la Mamaia, programată sâmbătă.


În vârstă de 35 de ani, Loken revine după un deceniu în România, după ce, în 2005, a filmat pentru pelicula „BloodRayne“, unde a fost rol principal şi în care au jucat mai mulţi români, printre care şi Daniela Nane. „Abia aştept să îmi revăd prietenii vechi. Din păcate, ultima oară nu am apucat să vizitez prea multe. Aveţi o ţară foarte frumoasă şi nişte oameni minunaţi“, a declarat actriţa.

Astăzi, de la ora 18.00, vedeta de la Hollywood va tăia panglica la o lansare şi va testa noua tehnologie în materie de antrenament prin electrostimulare. Sistemul lansat de curând în România a devenit una dintre cele mai populare metode de pregătire printre vedete, Inna, Bianca Drăguşanu, Roxana Nemeş şi Claudia Ghiţulescu alegând să îl folosească pentru a se menţine în formă.
Tot în această seară, Loken este invitată la un dineu de Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, alături de mai multe personalităţi din sport, film şi lumea afacerilor, iar vineri dimineaţă va pleca spre mare, acolo unde, de la ora 16.00, va urmări, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, cântarul oficial al sportivilor care vor lupta, sâmbătă, în gala Superkombat de la Piaţeta Cazino, transmisă în direct în 93 de ţări.

Luptătorii vor fi călare pe cai

Alexandru Nănescu, managerul unui pavilion de echitaţie, a declarat că, la gala Superkombat, sportivii care vor lupta vor ajunge la ring călare pe cai, într-un număr special de demonstraţie ecvestră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii