Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre ei este Eduard Chelariu, din Constanţa Trei români vor lupta în gala Superkombat de la Madrid (galerie foto)

ro

14 Apr, 2017 00:00 10551 Marime text
La gala Superkombat care va avea loc la Madrid, pe 6 mai, vor evolua trei români, iar unul dintre ei este constănţeanul Eduard Chelariu, de la CS Pontica (antrenor, Daniel Asaftei). 
 
În main-event-ul galei, Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow, iar al treilea român care va intra în ring este Cristian Ristea. Evenimentul va începe la ora 20.00, iar în România va putea fi urmărit în direct la sport.ro. Eduard Chelariu va înfrunta un luptător străin de top, dar tânărul şi promiţătorul sportiv constănţean este optimist. „Sunt pregătit foarte bine şi motivat. Nu mi-e frică de nimeni. Şi precedentul meu adversar era de top, dar l-am învins. Vreau să fiu la înălţime şi să ajung în vârful piramidei, acolo unde mi-am dorit“, a declarat luptătorul de 20 de ani. 

A impresionat în promoţie

Eduard Chelariu a debutat la Superkombat în 2015, iar de atunci a impresionat, prin victoriile sale, în promoţia condusă de Eduard Irimia. În această lună, Eduard Chelariu a evoluat la Superkombat contra sportivului de culoare Magnus Onyeka, din Suedia (dar de origine nigeriană), pe care l-a învins la categoria -75 kg a secţiunii „New Heroes“. Un alt luptător străin de care Eduard a dispus a fost Andrejs Baranov (din Norvegia), pe care l-a învins la categoria mijlocie (-72 kg), prin decizie unanimă.

L-a învins prin KO pe Mustapha El Messaoudi 

De asemenea, constănţeanul a trecut la Superkombat şi de Mervin Rozenstruik (Surinam), la categoria -72,5 kg. „Am avut o partidă grea, dar am fost bine pregătit şi am câştigat. Am întâlnit un adversar foarte puternic, însă l-am incomodat, nu l-am lăsat să-şi facă jocul. Altfel, mi-ar fi fost mult mai greu“, a spus Chelariu. Într-o altă gală, desfăşurată în vara anului trecut, la Mamaia, Eduard Chelariu a realizat cel mai răsunător succes constănţean, învingându-l prin KO, în repriza a doua, pe marocanul Mustapha El Messaoudi!
 
Sursa foto: Facebook (Eduard Chelariu, Superkombat)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii